Az ifik is megkezdték a tavaszt Fejér megyében!

Fejér megye, Utánpótlás

A listavezető Sárbogárd ott folytatta, ahol az ősszel abbahagyta, kiütéssel nyert Fehérváron. Ugyancsak fölényesen győzött a Martonvásár, a Bicske hozta a kötelezőt.

Különösebb meglepetést nem hozott az első tavaszi forduló a Megye I-es ifiknél Fejér megyében. A tabella első hat helyezettje közül aki pályára lépett, nyerni tudott. Két mérkőzést elhalasztottak, melyeket áprilisban fognak pótolni. Öt találkozót viszont megrendeztek, ezeket 6,6-os gólátlaggal abszolválták a csapatok.

Megye I-es U-19-es, 17. forduló

Ercsi – Felcsút 1-3
Mór – Dég 3-2
Martonvásár – Mezőfalva 11-1
Bicske – Polgárdi 2-0
Videoton Baráti Kör – Sárbogárd 0-10
Lajoskomárom – Baracs április 21. 15:00
LMSK – Velence április 25. 17:00

A Bicske-Polgárdi találkozóról szöveges tudósítás is készült:

“A kínzóan hosszú téli szünet után a helyi klubvezetők áldozatos munkájával és munkagépek bevonásával sikerült alkalmassá tenni a Kerecsendi Kiss Márton utcai sporttelep műfüves pályáját, így kitűnő talajú játéktér fogadta idénynyitó bajnokira a házigazda BTC és a vendég Polgárdi csapatait. Földes Gábor csapata a Peinlich D. – Schneider, Glück, Harangozó, Fekete (Jónás) – Györök, Cserkuti, Kiss R., Lakatos – Rémai, Jakab D. összetételben lépett pályára, cserekapusként Czipóth ült a padon.

Bicske - Polgárdi ifi

A gyenge edzésrészvétel bizony jócskán meglátszott a hazaiakon, sok pontatlanság, a kelleténél kevesebb futás és gyenge helyzetkihasználás jellemezte játékukat. Hogy mindez elegendő volt a biztos, kötelező győzelemhez, az nem az ő hibájuk. Peinlich D. biztosan hárított minden polgárdi góllövési kísérletet, a 28. percben pedig előbb Györök Milán (tétmérkőzésen az ő neve kerül a történelemkönyvekbe az új műfüves pálya első góllövőjeként!) törte meg a csendet, Jakab D. passzából éles szögből 8 méterről lőtt a jobb alsó sarokba (1-0).

Bicske - Polgárdi ifi
Bicske – Polgárdi ifi

A második félidőben az állandósult bicskei fölény közepette Jakab D. szabadrúgása pattant ki a vendégkapusról, Harangozó pedig közelről a kapuba fejelt (2-0). Ekkorra már a nap is kisütött és mindvégig kitartott. Lefújásig már nem változott az eredmény, a Bicske pedig továbbra is tapad az élmezőnyre. Folytatás jövő vasárnap 12.30-kor (szombaton munkanap lévén nem rendeznek bajnoki mérkőzéseket) BTC Ercsi U19-es meccsel, a felnőttek 15.00 órakor kezdődő BTC-Tordas bajnokijának előmérkőzéseként.”

Bicske - Polgárdi ifi
Bicske – Polgárdi ifi

 

A Megye I-es U-19-es bajnokság első tavaszi, azaz 16. fordulóját egységesen május 16-án szerdán 18:00-ra halasztották.

Megye I ifi
Megye I ifi

Forrás: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?