Visszavonul Vass Sándor Gábor!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vál játékosa rendkívül fiatalon, 20 évesen döntött úgy, hogy szögre akasztja a stoplis cipőt. A korábban Kajászón, Velencén és Kápolnásnyéken is futballozó játékos döntésének okáról nyilatkozott.

Miért határoztál úgy, hogy ilyen fiatalon befejezed labdarúgó pályafutásodat?

Vass Sándor Gábor: Elsősorban szeretném megköszönni, hogy ez az interjú elkészülhet. Erre az elhatározásra azért jutottam, mert a jelenlegi klubommal sajnos összevesztem. Próbáltam keresni másikat, edzettem Martonvásáron, Velencén, de valahogy egyik klub színeiben sem tudtam elképzelni a labdarúgó karrierem folytatását. Innen is szeretném megköszönni e két csapatnak, hogy edzhettem velük.

Vass Sándor Gábor kapusként és védőként szerepelt leggyakrabban
Vass Sándor Gábor kapusként és védőként szerepelt leggyakrabban

A váli labdarúgóknak és vezetőségi tagoknak köszönöm szépen, hogy ott játszhattam, és elnézésüket kérem. Legfőképp azért hagyom abba a labdarúgást, mert valahogy sose tudtam labdarúgóként viselkedni a pályán. Sajnos próbáltam ezen változtatni, de nem igazán sikerült, és úgy éreztem, hogy így ez ebben a formában nem megy. Sem magam, sem pedig a csapatom nem szerettem volna lejáratni. Szép emlékként emlékszem majd vissza a labdarúgásban eltöltött időkre.

A legutóbbi hat szezont Válon töltötted. Követni fogod a Vál csapatával kapcsolatos eseményeket?

Vass Sándor Gábor: Természetesen fogom követni a Vál KSE csapatának a sorsát, és amikor időm engedi, és őket sem zavarja, egy-két mérkőzésre elmegyek, de már csak mint külső szemlélő.

Maradsz valamilyen kapcsolatban a labdarúgással?

Vass Sándor Gábor: Nem szeretnék teljesen elszakadni a labdarúgástól, valamilyen formában jó lenne benne maradni, és erre látok esélyt, mivel a bátyám, Vass Ferenc itthon kicsiny falunkban hosszú évek után szeretne labdarúgó csapatot csinálni. Ha szerencséje lesz, akkor sikerül is összehoznia, és ha kell neki valamilyen módon az én segítségem, akkor természetesen segítek neki. Ha játszani nem is fogok, de szervezésben szívesen állok rendelkezésére. Tervezem, hogy egy edzői képzést elvégzek, és trénerként megpróbálkozom valamivel szebb és jobb karriert befutni.

146 mérkőzésen léptél pályára 10 szezon során, ezek többségén kezdőként jutottál szóhoz. Melyik volt a legemlékezetesebb szezonod, mérkőzésed?

Vass Sándor Gábor: Ez egy fogós kérdés, hogy melyik a legemlékezetesebb mérkőzés, amelyikre a legszívesebben emlékszem. Személy szerint mindegyik mérkőzésemre nagyon szívesen gondolok, de talán a legemlékezetesebb találkozóm a tavalyi szezon végén volt, mikor az LMSK ellen játszottunk hazai pályán. Igaz, 2-1-re ki kaptunk, de valahogy azon a mérkőzésen élveztem a játékot, és örömmel védtem az első helyezett ellen.

Pályafutásod során nyolc gólt szereztél, melyikre emlékszel vissza legszívesebben, és hogyan szerezted?

Vass Sándor Gábor: Ez a nyolc gól is meglepő, mert többnyire mindig vagy kapuba álltam, vagy pedig hátvédként juthattam szóhoz. A legemlékezetesebb gólomat a Kajászó színeiben lőttem a Videoton Baráti Kör ellen tizenegyesből.

Mivel fogsz foglalkozni a futball helyett?

Vass Sándor Gábor: Jelenleg a tanulással, hiszen idén érettségizem, és mellette testépítéssel fogok foglalkozni. Hétvégente többnyire dolgozni fogok járni futball helyet. Innen is további sok sikert kívánok a Vál KSE csapatának!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?