A hosszabbításban dőlt el a Mezőfalva és a Bicske tusája

Fejér megye, Fejér Megye I

A szurkolók és a játékosok is átérezték a találkozó fontosságát, így érzelmektől túlfűtött lett a mérkőzés.

A Mezőfalva tudósítója így látta az eseményeket:

A Mezőfalva a 10. fordulóban a listavezető Bicskét fogadta. A mérkőzés az elejétől kezdve parázs hangulatú volt, mind a játéktéren, mind pedig a nézőtéren. A hazaiak nem engedték letámadni a vendég együttest, és a 9. percben meg is szerezték a vezetést Sági Roland góljával, 1-0. A szünetig szinte alig akadt ziccer a vendégek előtt, 1-0 volt az állás.

A második félidőben korán egyenlített a Bicske, majd később meg is átvették a vezetést. Azonban a nyáron az aktuális ellenfelünktől érkező Facskó hatalmas szabadrúgás gólja adott még reményt a pontszerzésre a mezőfalviaknak. A 90. percben Godslove kapott labdát és mehetett volna kapura, de a partjelző lest jelzett. A mérkőzés itt véget is érhetett volna, ugyanis nem jelzett hosszabbítást a játékvezető, azonban még kb. 7-8 percig játszottak a felek.

A Godslove ellen beintett les után pár másodperccel szöglet következett és a BTC begyötörte a győztes gólt. A mérkőzés indulatoktól nem volt mentes. A meccs elején a Bicske szurkolói jöttek arcoskodni a mezőfalviakhoz, majd a a végén a játékvezető és a kollégái lettek számonkérve, hogy miért voltak annyira egyoldalúak, ezután a partjelző – a mezőfalviak szerint – rasszista jelzőkkel illette a mezőfalviak egyik labdarúgóját, Godslove-t.”

Mezőfalva – Bicske 2-3 (1-0)
Mezőfalva, vezette: Magyar János

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs, Nagy M., Sági J., Márki, Sági R. (Németh L. 85.), Facskó, Makota, Godslove, Bozoki D. (Bozoki M.), Paget.
Bicske: Zelizi – Sötét, Lak (Pump 85.), Veres, Dombai (Peinlich 46.), Solt, Molnár, Rigó, Harangozó (Katona 55.), Varga Z., Móri (Klinger 94.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Gól: Sági (7.), Facskó (71.) illetve: Peinlich (57.), Móri (66.), Sötét (92.)

A Bicske  tudósítója kissé más szemszögből látta az eseményeket, az ő szubjektív írása itt olvasható.

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

One thought on “A hosszabbításban dőlt el a Mezőfalva és a Bicske tusája

Vélemény, hozzászólás?