Alba Liga: 4 csapat is kétszámjegyű gólt termelt

Fejér megye, Kispályás bajnokság

A szorosabbnak mondható első három forduló után ezúttal 7 mérkőzésre is rásüthető volt az “osztálykülönbség” jelző.

Alba Liga Alap A csoport, 4. forduló

A Kontrák és a Sárépszer remizett a csúcsderbin, érdekesség, hogy a Sárépszer 4+1-ben állt ki a mérkőzésre és még így is volt esélye a győzelemre. Ezt kihasználva a Four-Trans az élre ugrott a Fehrer Hungária legyőzésével. Az élen álló hármas mellett a Kutyaütőknek van még sansza beleszólni a feljutás kérdésébe, amely legutóbb osztálykülönbséggel verte a sereghajtó Öreg Sam csapatát. Nagy különbséggel verte a korábban Albapark néven futó M7 Bistro a Juniort, míg a VBK megosztozott a ponokon a New Dream Teammel.

Fehrer Hungária – Four-Trans 2-6
M7 Bistro – Fehérvár Junior 8-2
Öreg Sam – Kutyaütők 1-10
Videoton Baráti Kör – New Dream Team 2-2
Sárépszer Kft. – Kontrák 2-2

Alba Liga Alap B csoport, 4. forduló

A Masterplast  került az élre, miután sokkoló különbséggel verte a korábbi éllovast, a Csoszifaszikat. A Masterplast az első perctől kezdve nekiesett az ellenfelének, hiszen nekik ismeretlen a terep, nem tudhatták, hogy mit várhatnak az ellenféltől. Sok csapat sötét ló nekik, hiszen az első osztályú brigádokkal csatáztak évekig, így azokat ismerik csak. Így jártak pórul a Szfinx-szel is, akik alaposan meglepték őket. Látszik rajtuk, hogy többször nem szeretnének megégni. Most tehát már szinte a 10. percben dűlőre vitték a dolgot, később még azt is megtehették, hogy Tibor Dávid kapus a mezőnybe jött ki játszani.

A Szfinx feljött a második helyre a meglepően gyengén szereplő Homeopátia legyőzésével. A Homeopátia múlt héten nem állt ki, most sem lehetett tudni, lesz-e mérkőzésük. Varga Csaba igazolt ezért gyorsan pár játékost a hiányzók és a sérültek helyére. Megjelentek, pont 5+1-ben. A félidőig jól állták a sarat, leginkább a védekezésre fókuszálva. 1-0-ra vezetett ekkor a Szfinx, de aztán lassan felőrölte ellenfelét. Homeopátia úgy néz ki lesz a szezonban, de ki tudja, melyik arcát mutatja majd később.

A Triád remekelt a Spiki ellen, az Extrem pedig hatpontos derbit nyert az Öregheggyel szemben. A Rolomesternek volt sansza a pontszerzésre, de végül maradt nulla pontos, az Est Nec Urdel behúzta a meccset egy erős második félidei kezdéssel.

Spiki – Triád FC 1-7
Csoszifaszik – Masterplast 1-12
Öreghegy FC – Extrem 2-4
Rolomester.hu – Est Nec Urdel 2-4
Homeopátia – Szfinx Autósiskola 0-5

Alba Liga Alap C csoport, 4. forduló

Nagy különbésgű találkozókból itt sem volt hiány. A Bádogos a Csel-Szinek, a Blackhill pedig a Fortunának vágott tizet, amire csak kozmetikázó jellegű találatok jelentették a választ mindkét esetben. A Ság Építő továbbra is 100%-os, ezúttal a Szépluck elleni rangadó megnyerésével jelezték feljutási szándékukat Árkiék. A Mástészta londoni 6-3-mal küldte haza a szebb napokat látott B-Teamet, pedig az első félidő más végeredményt sejetett. A tabella utolsó helyén továbbra is az Alba-Csavar áll egyetlen pont nélküli csapatként, ezúttal a Városgondnokság győzte le a sereghajtót.

Bádogos – FC Csel-Szi 10-2
FC Szépluck – Ság Építő 0-2
Mástészta – B-Team 6-3
Expanzió-Blackhill – Fortuna FC 10-3
Alba-Csavar – Városgondnokság SE 0-3

Vélemény, hozzászólás?