A füstbombák sem mentették meg az Etyeket a vereségtől – FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Dinnyés biztosan a harmadik helyen telel, miután az Etyek hálójába öt gólt rámolt.

A találkozó elején vezetést szerzett az ezúttal Borbély nélkül felálló Dinnyés: a negyedik percben Csicsári bedobását Kamocsa fejelte a kifutó kapus fölött a hálóba. Rá három percre ismét Csicsári jegyzett asszisztot, beadását Kamocsa a tizenhatosról emelte akrobatikus mozdulattal át a portáson. Kamocsa akár triplázhatott is volna, de harmadik lehetőségét nem tudta gólra váltani. Kisebb gólcsend után a szünet előtt bő öt perccel Pintér (és nem a jegyzőkönyvben szereplő Becséri) értékesített egy kipattanót, majd Fekete is hasonló szituációt követően talált az Etyek kapujába.

A Dinnyés korán tetemes előnyre tett szert
A Dinnyés korán tetemes előnyre tett szert

A 0-4-es dinnyési vezetésnél is rendületlenül biztatták az etyeikiek játékosaikat, melynek egy szépítő találat lett az eredménye, Bánszki váltott gólra egy kipattanót. A lelkes szurkolás alapvetően dicséretes, a módszerek már kevésbé. Elhangzottak olyan javaslatok, hogy a védő törje el ellenfele lábát, így szabadon támadhat a továbbiakban. Ezen túl egy perccel a szünet előtt úgy döntöttek az etyei nézők, hogy füstbombákat vetnek be, majd csalódottan vették tudomásul, hogy az időzítés nem sikerült túl jól, amikor a játékvezető lefújta az első félidőt.

Etyeki füstbombák a Dinnyés ellen
Az etyekiek épp olyan színű füstbombákat választottak, mint a vendég Dinnyés mezének színe. Ha kivizsgálják az esetet, abból jól nem jöhet ki az Etyek csapata…

A szünetben kérte a játékvezető a rendezőket, hogy a meg nem engedett pirotechnikai eszközök használtatának vessenek véget, és előzzék ezen cselekedetet meg a továbbiakban. Ennek ellenére a második félidőben piros füstbe burkolózott a pálya egy része, amiért büntetésre számíthat az Etyek csapata. A pályán egyre kevesebb labdarúgásra emlékeztető jelenetsor zajlott, a játékvezető pedig nem éppen következetesen fújta a szabálytalanságokat. A 67. percben Mándoki góljával kétgólosra csökkentette az Etyek hátrányát, ám a végén Malasics lezárta a mérkőzést.

A Dinnyés így már biztosan a harmadik helyen tölti a telet, a kérdés az, hogy megelégszenek-e Kovács András tanítványai a dobogó alsó fokával, vagy ennél többre vágynak-e majd tavasszal.

Etyek - Dinnyés

kép 1 / 28

Etyek – Dinnyés 2-5 (1-4)
Etyek, vezette: Molnár Tibor

Etyek: Szokolay – Varga M., Nagy O., Bakk (Barabás 83.), Bakk (Barabás 83.), Holló (Heszler 83.), Mészáros Gy., Bánszki, Ráczkevy-Eötvös, Szabó L., Mándoki, Fábián.
Dinnyés: Berényi – Kovács T., Csicsári, Sági (Dimitrov 64.), Pintér, Becséri, Malasics, Fekete, Kamocsa, Tóth B. (Pomázy 70.), Hajdú. Vezetőedző: Kovács András

Gól: Bánszki (44.), Mándoki (67.) illetve: Kamocsa (4., 7.), Pintér (39.), Fekete (41.), Malasics (87.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?