8 gólos meccsen verte a Mezőfalva a Polgárdit!

Fejér megye, Fejér Megye I

Húsvét vasárnapján a Mezőfalva játékosai öt góllal ajándékozták meg a kilátogató szurkolókat. A hazaiak közül Boros és Balázs, a vendégek részéről Tóth P. duplázott.

A Mezőfalvi Medosz SE tudósítója így fogalmazott:

“A Mezőfalva a Polgárdi csapatát látta vendégül a Fejér Megyei I. osztály 17. fordulójában. A hazaiak voltak a találkozó esélyesei, ennek megfelelően a mérkőzés 13. percében Boros Benjamin szerzett vezetés a mezőfalviak számára. A 17. percben ismét Boros talált be, Sági beadását gyönyörűen fejelte a jobb felső hosszú sarokba. Nem sokkal később jött a Polgárdi válasza, Tóth P. a 25. percben szépített. Inkább a hazaiak támadtak, a 34. percben egy kapu előtti kavarodásnál Móricz kotorta be a labdát a kapuba, 3-1-re módosítva az állást. A szünetig már nem változott az eredmény.

Fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook
Fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Az eseménydús első félidőt követően a második játékrészben is a Mezőfalva dominált, bár a vendégeknek is volt pár helyzete. A 60. percben a mezőfalvi Balázs növelte a vendéglátó együttes előnyét, majd két perc múlva ismét ő volt eredményes, ekkor már 5-1-re vezetett a Mezőfalva. A 67. percben Kosztolányi találta meg a labdát az ötös környékén és a rövid sarokba passzolta. A 72. percben tíz főre fogyatkozott a Polgárdi Csrepka kiállítását követően. A mérkőzés vége felé Papp védett egy kapura lőtt labdát, pechére a vendégek játékosa, Tóth P. elé pattant, aki élt a lehetőséggel és két méterről nem hibázott. Ezzel kialakult a mérkőzés végeredménye, 5-3.

Gólgazdag mérkőzés kereskedett ebből a húsvéti fordulóbeli találkozóból.”

Mezőfalva – Polgárdi 5-3 (3-1)
Mezőfalva, vezette: Magyar János

Mezőfalva: Papp – Balázs, Szabó E., Hercsik, Móricz, Sági, Kovács R. (Németh L. 77.), Boros (Szabó G. 81.), Sági, Mekota, Bozoki.
Polgárdi: Berta – Török (Tóth B. 46.), Kelemen, Csrepka, Szabó B., Cseh (Tóth V. 57.), Petrovics (Csrepka 69.), Farkas, Tóth P., Farádi, Kosztolányi.

Gól: Boros (13., 17.), Móricz (34.), Balázs (60., 62.) illetve: Tóth P. (25., 88.), Kosztolányi (67.)
Kiállítva: Csrepka (72., Polgárdi)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Vélemény, hozzászólás?