Győzelemmel hangolt a Bicske a szuperrangadóra! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I

Szoros meccsen diadalmaskodott a Bicske a Lajoskomárom ellen, a találkozón egyetlen gól született. A kék-sárgák készülhetnek az Ikarus elleni “bajnoki döntőre”.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Ismét a kötelező győzelem elvárásával lépett pályára Móri Tamás játékosedző Bicskéje, a szurkolók nagyon várták, hogy végre kiszakadjon a gólzsák, ám a végén még Milinte Árpád bravúrjaira volt szükség a 3 pont otthon tartásához. Nyögvenyelős meccs után az igazi öröm a büfében, a söröspoharak mellett érte a BTC-szurkolókat, ugyanis a listavezető Ikarus-Maroshegy óriási meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre végzett a Tordas ellen Székesfehérváron.

Erős szélben és kellemetlen, szemerkélő esővel tarkított időben futottak ki a csapatok, a Bicske ezúttal is sérülteket nélkülözve a Milinte 8 – Solt 6, Burucz 6, Sötét 6, Facskó 7 – Molnár 6, Harangozó 7 – Tornyai 5, Móri 6, Godslove 6 – Dombai 5 összetételben kezdett. Csereként Németh 5 (59.p. Dombai helyett), Máj 6 (69.p. Tornyai helyett), Peinlich Sz. 0 (86.p. Godslove helyett) és Bencze 0 (91.p. Móri helyett) kapott lehetőséget. Stumpf Tamás játékvezető végig engedte a kemény játékot és eredményt befolyásoló hibája – a gyakori kritikák ellenére – végül nem volt.

Az 5. percben Dombai lépett ki helyzetben, úgy tűnt, hogy összekoccantották a bokáját, ám a játékvezető sípja néma maradt. A 10. percben sorozatban negyedik szöglete sem hozott igazi gólhelyzetet a hazai csapatnak. A 16. perc hozta az első igazi lajoskomáromi helyzetet, ekkor Posta lapos beadása suhant el az ötösön mindenki előtt. A 26. percben Kókány ugrott ki helyzetben és Milinte a kaputól 17 méterre vetődve testtel, bravúrosan hárított. Három perccel később Mórit buktatták a kaputól 18 méterre, Facskó szabadrúgása megpattant a védőkön és két bicskei támadó előtt is elszállt.

A 36. percben megszerezte a vezetést a Bicske! Facskó ívelt be jól egy újabb szögletet és Godslove 6 méterről szép mozdulattal fejelt a bal alsó sarokba (1-0). A 38. percben lajoskomáromi kontra során Posta beadásáról maradt le Kókány az ötösön. A 42. percben Burucz tört előre, passzát Móri középről, 18 méterről Móri kevéssel bombázta a kapu fölé. A 43. percben Molnár 21 méteres szabadrúgását ütötte ki bravúrosan – a korábban Iváncsán bajnok kapus – Boldog. A félidő a jobbhátvéd Solt 16 méteres ballábas (!) lövésével zárult, amely alig kerülte el a bal felső sarkot.

A második játékrész elején, a 48. percben újra Dombait “tüntették el” a vendégvédők az ötösön, Stumpf most sem látott okot a büntető befújására. Az 53. percben Posta lőtt fölé egy 24 méteres szabadrúgást, majd Dombai sárga lapot érő lerántása után Facskó szabadrúgását biztos kézzel fogta Boldog. Az 59. percben Németh első labdaérintéséből egyből a mennybe mehetett volna, azonban 8 méteres kapáslövése jócskán elkerülte a kaput. A 66. percben Móri átadásából Tornyai lőtt éles szögből mellé, két perccel később egy labdaeladás után Fodor közeli lövésit kétszer is bravúrral védte Milinte.

A 70. percben vendégszögletet követően Czéhmeiszter a védők között durrantott kapura, Milinte ezúttal is hárított. A 75. percben Facskó felívelt szabadrúgását a nem sokkal korábban beállt Máj fejlte kapura 12-ről, Boldog óriási bravúrral tolta szögletre a bal alsó sarokba tartó labdát. A 79. percben a jól játszó Harangozó passzából Németh lőtt 11 méterről a bal alsó sarokba, kár, hogy les címén érvénytelenítésre került a gól. A 82. percben Burucz életveszélyes hazafejelését szedte fel időben vetődve Milinte. A 88. percben szöglet után Kövecses 14 méteres lövését tolta aléc fölé a hazai hálóőr. A hátralévő időben a BTC már megőrizte előnyét a B-közép (Bicske Tigers) szakadatlan szurkolása közepette.

A helyzetek alapján döntetlen-szagú mérkőzésen okkal örült a győzelemnek a bajnoki címre hajtó Bicskei TC, a játék még mindig rengeteg kívánnivalót hagyott maga után, megint jött némi holtpont a 70. perc után és komoly kapusbravúrok is kellettek a 3 pont otthon tartásához. Jövő vasárnap, április 8-án 16.30-kor bajnoki csúcsrangadó következik, amikor a listavezető Ikarus-Maroshegy érkezik Bicskére, az őszi 2-7-es bicskei siker minden lelki terhével.”

Bicske - Lajoskomárom

Bicske – Lajoskomárom 1-0 (1-0)
Bicske, vezette: Stumpf Tamás

Bicske: Milinte – Solt, Burucz, Sötét, Tornyai (Máj 69.), Móri (Bencze 90.), Facskó, Molnár, Godslove (Peinlich 86.), Harangozó, Dombai (Németh E. 58.). Vezetőedző: Móri Tamás
Lajoskomárom: Boldog – Gergő, Kövecses, Vida, Vései, Falvai, Czéhmeiszter (Szabó 84.), Fodor (Nyári 71.), Nyitrai, Posta (Borbás 81.), Kókány. Vezetőedző: Miskovicz Bálint.

Gól: Godslove (36.)

Fotók: Komjáthy Bence
Forrás: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?