Megye III: Élre tört a Sárszentmihály, elhúzott a Perkáta!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Északon a Csabdi, délen a Perkáta szilárdította meg helyét az élen. A Közép csoportban hatpontos rangadót nyert a Szabadbattyán.

Megye III. Észak, 17. forduló

Az élcsapatok közül a Csabdi növelte előnyét győzelmével az élen, miután a Herceghalom szabadnapos volt. A Tordas II. meglepően magabiztosan verte a masszív Újbarok gárdáját. Az élbolyt üldöző Zichyújfalu és a Dinnyés is szoros meccsen húzta be a három pontot.

Tordas II. – Újbarok 6-1
Zichyújfalu – Etyek 2-1
Dinnyés – Gyúró 1-0
Vértesboglár – Vértesacsa 1-2
Lovasberény – Csabdi 1-5

Megye III. Közép, 17. forduló

A Szabadbattyán hatpontos derbit nyert a korábbi éllovas Söréd ellen. Kapva kapott a lehetőségen a Sárszentmihály, és egy pompás győzelemmel máris vezeti a tabellát.

Csókakő – Kőszárhegy 4-0
Tác-Csősz – Iszkaszentgyörgy 0-1
Magyaralmás – Sárkeresztes 2-1
Jenő – Sárszentmihály 2-6
Szabadbattyán – Söréd 3-1

Megye III. Dél, 17. forduló

A Perkáta hat pontot szerzett a hétvégén, mivel pénteken nyert egy pótolt mérkőzést, vasárnap pedig a Sárszentágota sem jelentett akadályt az éllovas számára. Eközben a bajnoki címre hajtó vetélytársa, az Előszállás nullázott, igaz, egyetlen mérkőzést sem játszott. A Lajoskomárom II. teljesítménye megsüvegelendő, az alsóházi gárda a dobogóra esélyes Déget páholta el.

Előszállás – Nagyvenyim elmaradt
Sárszentágota – Perkáta 1-6
Cece – Kisapostag 0-3
Dég – Lajoskomárom II. 3-5
Nagylók – Kulcs 2-2
Alap – Mezőszilas 4-3

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Megye III: Élre tört a Sárszentmihály, elhúzott a Perkáta!

  • Tisztelt MLSZ.èrdemes lenne a sportársakat továbkèpzèsben rèszesíteni illetve ha esetleg szemüveget biztosítani a fel nem ismert szabálytalanságok felismerèse vègett.ugyanis volt egy megye 3csapat dèg lajoskomárom fotbalmeccs amin a tisztelt sporttárs nevetsègessen vezette a mèrközèst.a továbbiakban szeretnèm ha az ilyen esetekben megvizsgálják a spori hozzáálását! Köszönöm hogy hozzászolhatok

Vélemény, hozzászólás?