A Martonvásár lőtt több gólt, mégis a Sárosd nyert!

Fejér megye, Fejér Megye I

Nem tudta folytatni remek tavaszi sorozatát a Martonvásár, mely a Dvéri vezérelte Sárosdtól szenvedett vereséget. A zöld-fehérek 10 emberrel fejezték be a találkozót.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Nem a szezon legizgalmasabb első húsz percét produkálták a csapatok, egészen a félidő közepéig kellett várni az első kapura lövésre, de a sárosdiak próbálkozása sem okozott komolyabb izgalmakat.

Martonvásár - Sárosd
Szoros mérkőzést játszott a Martonvásár és a Sárosd

Az első fél órát Dvéri távoli lövése zárta, majd a hazaiak percei következtek. Előbb Molnár Attila totojázott el egy lehetőséget, majd Radics Ádám egy szöglet utáni fejessel előnyhöz juttatta a Martonvásárt, 1-0. Azonban még a pihenő előtt sikerült egyenlítenie a vendégeknek, egy kapu előtti kavarodást követően Radicsról saját kapujába csorgott a labda, 1-1.

A fordulás után kimaradt sárosdi helyzet, majd az 59. percben egy hazai piros lap következett, Szilágyi rántotta le utolsó emberként a vendégek támadóját. A következő tíz percben Killer Máté megnyerhette volna a meccset a Sárosdnak, de előbb a hazai kapus majd a kapufa mentett. A 75. percben elképesztő martoni lehetőség maradt kihasználatlanul, Madaras Dávid célzott pontatlanul, majd jött a feketeleves. A sárosdi Rottmann 30 méteres lövése után hiába nyújtózott Végh Zalán, a labda a jobb alsó sarokban pihent meg, eldöntve a három pont sorsát.”

Martonvásár – Sárosd 1-2 (1-1)
Martonvásár, 100 néző, vezette: Winklár Péter

Martonvásár: Hernádi, Vörös F. (Cservenka 46.), Radics, Molnár (Kanyó 58.), Hajdú, Magyar, Kovács D. (Hacioglu 46.), Berczi, Szilágyi, Madaras (Tokodi 84.), Végh. Vezetőedző: Patkós Csaba
Sárosd: Rauf – Susa, Arany, Dvéri (Rottmann 46.), Truszek (Kargl 78.), Killer, Lendvai, Meszlényi, Kosaras, Kovács S., Szabó N. (Vajda V.)

Gólszerző: Radics (32.) illetve: Radics (43., öngól), Rottmann (78.)
Kiállítva: Szilágyi (59., Martonvásár)

Tudósítás: Szupkai Gábor
Fotó: Martonvásári Sport Klub Facebook

Vélemény, hozzászólás?