1000 lájk! Köszönjük a Drukkerek támogatását!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A FociDrukker facebook oldalának Rajongótábora elérte a milleneumi 1000. lájkot!

Ezúton szeretnénk megköszönni Olvasóinknak, hogy nyomon követnek bennünket a facebookon, lájkjaikkal, megosztásaikkal segítik, hogy a megyei foci hírei minél több emberhez eljuthassanak. Minden egyes lájk és megosztás nagy jelentőséggel bír!

Szintén hálával tartozunk önkéntes tudósítóinknak, a csapatvezetőknek, edzőknek, játékosoknak és szurkolóknak, akiknek tudósításai, beszámolói nélkül nem juthattunk volna el ilyen messzire. Szeretnénk továbbra is első kézből értesíteni a szurkolókat a legfrissebb megyei eredményekről, hírekről, és minél érdekesebb cikkekkel szándékozunk színesíteni a szürke hétköznapokat.

Célunk, hogy a jövőben a szokásos írásokon felül minél több izgalmas interjút, videót osszunk meg a jövőben Olvasóinkkal. A FociDrukker.com működtetéséhez az Önkéntesek fáradozásán túl anyagi forrásokra is szükség van. Ezúton hívjuk fel a figyelmet médiaajánlatunkra, ahol megtekinthetők hirdetési tarifáink. Nyitottak vagyunk a felsoroltakon kívül egyedi megállapodásokra jövőbeli támogatóink igényeinek megfelelően. Kérjük, amennyiben szívesen hirdetnének oldalunkon, vagy bármilyen egyéb módon szeretnék támogatni munkánkat, vegyék fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot e-mail üzenetben.

Köszönettel:
A FociDrukker.com csapata

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM