Őrzi dobogós helyét az Iváncsa, folytatódott a veretlenségi széria!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pisont István csapata vendégeskedett a legutóbbi játéknapon Iváncsán. Baloghék kétgólos előnyre tettek szert, a hajrá azonban váratlan fordulatot hozott.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Fásultan kezdett a hazai együttes, a Honvéd játékosai frissebbnek tűntek.

A Dabas elleni mérkőzéshez hasonlóan a vendég csapat dominált, és irányította a játékot. Dániel Csaba több ízben is bravúrt bemutatva mentette meg csapatát a góltól. A hazaiak kontrákból veszélyeztettek, egy esetben Cseszneki Richárd 17 méterről óriási kapufát lőtt. A 39. percben egy sajnálatos sérülés miatt kényszerült cserére az Iváncsa: Kertai Dánielt az az Aradi Csaba váltotta, akit a Szeol elleni mérkőzésen szintén sérülés miatt kellet lecserélni. A szünet előtt még vendég oldalról Lukács Dániel lövése csattant a jobb oldali kapufán. A 43. percben Balogh László jobb összekötő helyéről leadott lövését Berla Attila középre ütötte, éppen Hauser Dániel elé, aki köszönte szépen és kapásból 13 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-0.

A második játékrész szinte még el sem kezdődött, és jött Balogh László aki saját maga huszadik, csapata második találatát szerezte. A 47. percben Büki Baltazár indította jó ütemben gólkirály-jelöltünket, aki a vendég védők között kilépve a kimozduló Berla Attila mellett a jobb alsó sarokba tekerte a labdát, 2-0. A második bekapott gól megzavarta a vendégeket, több gólszerzési lehetőség is kialakult a hazaiak előtt. Büki Baltazár és Balogh László is közel jártak a gólszerzéshez, de sajnos a helyzetek kihasználatlanul maradtak.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott a futballban, a vendégek egyre jobban felbátorodtak, és Lukács Dániel és Herjeczki Kristóf vezérletével több veszélyes akciót is vezettek. Sajnos csapatunk elfáradt a végére, és ezt kihasználta a Honvéd: előbb a 86. percben Lukács, majd két perccel később Hegedűs mattolta az addig kiválóan védő Dániel Csabát. Ezzel kialakult a végeredmény, ami a játék képe alapján igazságosnak mondható.

A három pontot nem sikerült itthon tartani, de a veretlenség tovább folytatódott, ami már 14 mérkőzésen át tart.”

Iváncsa KSE – Budapest Honvéd-MFA II. 2-2 (1-0)
Iváncsa, vezette: Zám Zsolt

Iváncsa KSE: Dániel – Balogh, Kertai (Aradi 39.), Kónya, Hauser, Varga, Szauter, Fekecs, Cseszneki (Majláth 83.), Pribék, Büki (Berényi 70.). Vezetőedző: Domján Attila
Budapest Honvéd-MFA II.: Berla – Kosút, Fehér (Horváth Cs. 30.), Erdélyi, Hegedűs, Kovács N., Tömösvári, Herjeczki, Kabangu (Bíró 79.), Pisont P. (Darabont 58.), Lukács. Vezetőedző: Pisont István

Gól: Hauser (43.), Balogh L. (47.) illetve: Lukács (86.), Hegedűs (88.)

Forrás: Iváncsa KSE
Fotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?