Videón a Perkáta kitéses győzelme az Előszállás ellen!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Perkáta megsemmisítő vereséget mért fő vetélytársára, az Előszállásra, eldöntve ezzel minden bizonnyal a bajnoki cím sorsát.

A bajnoki döntőnek is beillő Perkáta-Előszállás csata a következőképp alakult:

“A Perkáta és az Előszállás a bajnokság kezdete óta sorra veri ellenfeleit, és miután ősszel egymás ellen döntetlent játszott a két gigász, joggal számított a szép számú publikum szoros, kiélezett küzdelemre. A perkátaiak azonban nem csak fogadkoztak, hanem a pályán tettek is azért, hogy mielőbb rövidre zárják azt a kérdést, kié lesz a két gárda közül a bajnoki cím a szezon végén.

A 13. percben egy remekbe szabott indítás után Kovács Krisztián átesernyőzte védőjét, majd higgadtan a jobb alsóba gurított, 1-0! Négy perccel később egy baloldali, élesen a kapu elé tekert beadásba Kántor csúsztatott bele, a hosszú alsóban kötött ki a bőr, 2-0. Újabb négy percre rá ismét a bal szélről jött középre a zsuga, ezúttal is Kántor érkezett, és előre vetődve fejelt a kapu közepébe, 3-0. Menetrendszerűen jött a következő perkátai találat, a tesi épségét sem féltő Ráthgéber fejelt a hálóba a kapust megelőzve, 4-0. Ezzel az eredménnyel vonultak szünetre a csapatok.

A folytatásban nem sokat változott a játék képe, bár egyre többet állt a játék, mivel mindkét edző kihasználta maximális cserelehetőségét. A csereként beállt Sőregi mesteri passzát Kovács Krisztián váltotta gólra a 60. percben, 5-0. Ezt követően Reith is feliratkozott a gólszerzők népes listájára, 6-0, majd négy perccel a vége előtt jött a slusszpoén: bő negyven méterről Ferencz végzett el szabadrúgást, nem túl messziről futott neki a labdának, mégis hihetetlenül nagy gólt ragasztott a bal felsőbe, az Előszállás kapusa mozdulni sem tudott, 7-0.

Kerekes Béla, a Perkáta edzője szerint beérett az elmúlt másfél év munkájának gyümölcse, és büszke rá, hogy játékosai úgy küzdöttek, mint a harcosok.”

A mérkőzés előtt még bizakodó előszállásiak ezúttal rendkívül tömören, de sportszerűen tudósítottak:

“Megsemmisítő és megalázó vereséget szenvedtünk a mai napon. Sajnáljuk! Gratulálunk a perkátai csapat győzelméhez és vélhetően a bajnoki címéhez is!”

Perkáta – Előszállás 7-0 (4-0)
Perkáta, vezette: Rózsa Ádám

Perkáta: Kovács Á. – Kovács R., Reith (Szabó V. 83.), Galkó, Ráthgéber (Tanács 81.), Takak (Sőregi 19.), Kovács K. (Csordás 81.), Fazekas, Ferencz, Kis N., Kántor (Tóth J.). Vezetőedző: Kerekes Béla
Előszállás: Pelsőczi – Harasztia, Csontos, Balogh N. (Kercza 79.), Béres, Tóth S., Szalai (Bognár 60.), Bozsoki (Kovács 76.), Gergelyfi (Németh 46.), Reichardt, Csuka (Kiss Gy.). Vezetőedző: Masinka Csaba

Gól: Kovács K. (13., 60.), Kántor (17., 21,), Ráthgéber (24.), Reith (65.), Ferencz (86.)

Forrás:

  • Gaszi Sport Video
  • Előszállás SE Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?