Nem bírt az Iváncsa a Rákosmentével

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szoros meccsen szenvedtek vereséget Domján Attila tanítványai.

Bozai Attila az Iváncsa részéről így fogalmazott:

“Hétvégén az előző fordulóban idegenben, a Grosics Akadémia ellen bravúros győzelmet arató Rákosmente KSK vendégei voltunk.
Nehéz mérkőzésre számítottunk, és ez be is igazolódott. Aradi kisebb sérülése rendbejött, így vállalta a játékot, Fekecs viszont továbbra is sérült.

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, mivel már a 3.percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Rossz helyezkedésünknek köszönhetően a hazaiak jobboldali támadója Kiss, 18 méterről meglőtte élete gólját, 1-0.

Megpróbáltuk átvenni a játék irányítását, többet is birtokoltuk a labdát, de a folyamatos, gyors , csapatunkra jellemző rövid passzos játékot a borzasztó állapotban lévő pálya nem igazán tette lehetővé. Természetesen a rossz talaj mindkét csapatnak komoly nehézséget okozott, de ehhez az első félidőben az RKSK jobban alkalmazkodott. Kiegyenlített volt a játék, főleg mezőnyben gyűrte egymást a két csapat.

A második félidőben azonnal nekiugrottunk a hazaiaknak és az 50. percben sikerült egyenlítenünk. Cseszneki cselezte be magát jobbról, és 16 méteres lövéssel egyenlített, 1-1. Támadásban maradtunk, ennek ellenére jött a fekete leves. Egy kontra végén szöglethez jutottak a hazaiak, és a keményen belőtt szögletből Villányi csúsztatott a hosszúba, 2-1

Ettől kezdve hatalmas energiákat mozgósítottunk az egyenlítésért, szinte felbillent a pálya, de a hazaiak hősiesen védekeztek, többször blokkolták lövéseinket az utolsó pillanatokban. A hazaiak csak nagyon ritkán tudtak átjönni a térfelünkre, érett az egyenlítés, játékrendszert is váltottunk, mindent megtettünk, de sajnos az 5 perces hosszabbítás sem volt elegendő az újabb gólhoz. Így nem marad más választásunk, mint gratulálni a RKSK csapatának a győzelemhez. Természetesen a vereség okát nem a külső körülményekben keressük, hiszen ezzel magunkat csapnánk be. Tanulnunk kell az elkövetett hibákból, ki kell javítani őket, és akkor a hétvégén sikeresek lehetünk!”

Rákosmente KSK – Iváncsa 2-1 (1-0)
Rákosmente sport létesítmény, vezette: Juhász Bálint

RKSK:Odarasi – Simita, Hováth G, Balaskó, Kokenszky, Aranyos, Korozmán (Pintnyi (77.), Villányi, Vattai, Kiss D. (Lucz, 90.), Lovász (Horváth B., 63.). Vezetőedző: Gálvölgyi István
Iváncsa: Dániel – Balogh L. Hujber, Vargba B. Szauter (Balázsovics (77.), Szellák (Miklósvári (59.), Aradi, Cseszneki, Pribék, Madarász, Büki (Berényi, 69.). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Kiss (3.), Villányi (53.) illetve: Cseszneki (50.)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?