Mayer gólja döntött Martonvásáron – FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mór minimális különbséggel, de győzött, és közelebb lopakodott a Bicskéhez

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Ősszel hazai pályán 9-0-ra győzött a Mór, így még talán a legelvakultabb hazai drukkerek sem számítottak semmi jóra vasárnap délután.

Mindezek ellenére az első nagy helyzetet Kővári hagyta ki, aki Kádár passza után ugyan átemelte a móri kapus Kiss Mátét, ám az irányzék már nem volt ennyire tökéletes. Szintén a vendégek kapusa kényszerült munkára nem sokkal később Neuvert Álmos szabadrúgásánál, de üggyel-bajjal végül sikerült megkaparintania a labdát.

A vendégek először az első negyedóra végén találták el a martoni kaput, de ettől senkinek nem emelkedett meg a vérnyomása. Nem úgy a 22. percben, mikor egy móri szabadrúgás után a labda megpattant a sorfalon, majd a felső lécet is érintve hagyta el a pályát.

Ezt tehát megúszták a hazaiak, de a 40. percben már nem volt ilyen szerencséjük. Baloldali szabadrúgás után Mayer Dávid használta ki a védők határozatlanságát és a kapuba belsőzött, 0-1. A szünet előtt egyetlen perccel Nebucz Márk mentette meg a Martonvásárt a második bekapott góltól, bravúrral hárítva Mayer kapáslövését.

A fordulás után kevés izgalmas megmozdulással szolgáltak csak a csapatok, de ebből a kevés helyzetből is szinte mindet a vendégek jegyezték. A 73. percben a martoni védők hibáztak, majd végül Szeidl Bence szabadított fel a felső léc segítségével, amit kevéssel lefújás előtt a móri Bognár Bence is eltalált. A mérkőzés utolsó helyzetét szintén a vendégek puskázták el – pontosabban Nebucz védett – így a Martonvásárnak ezúttal is nulla pont jutott, de kis odafigyeléssel – és szerencsével – ez több is lehetett volna.”

Martonvásár – Mór 0-1 (0-1)
Martonvásár, vezette: Stumpf Tamás

Martonvásár: Nebucz – Szeidl, Cziklin, Hernádi, Neuvert (Gutyina 81.), Kővári, Kádár, Juhász, Cservenka, Süle (Saidi 61.), Patkós K. Vezetőedző: Patkós Csaba
Mór: Kiss M. – Németh (Petruska 70.), Adorján, Bognár, Kaszás, Mayer D. (Kosztolányi 81.), Ferencz (Cseh 46.), Klémán, Pataki, Tar, Osgyán (Klein 64.). Vezetőedző: Petres Tamás

Gól: Mayer (38.)

Forrás: Martonvásári SK (Facebook)
Tudósítás: Szupkai Gábor
Fotók: Gutyina Attila

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?