Meglepetés: Idegenben győzte le a Bodajkot a Csór!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan visszavágott az őszi vereségért a Csór együttese.

A Csór tudósítója így fogalmazott:

“A Bodajk elleni őszi 0-8 volt a mi Mohácsunk. Akkor egy megveszekedett petákot sem adtam volna azért, hogy felállunk és egy nagyon formás kis őszi szezont produkálunk. A tavaszunk eddig felemásra sikerült. Így futottunk neki a mai mérkőzésnek. A realitás talaján állva egy kis különbségű vereségnek is örülnünk kellett volna.

Összeállítás: Kalapács Ádám – Balázsik (Lehota 71.p), Cserna, Potornai, Pécsi – Mázsa, Zs. Nagy (Tolnai 78.p), Kalapács Roland, Kásler – Budai (Vári 83.p), Kaufmann (Kovács 90.p)

Bíró Zsolt elnök úrral folytatott telefonos interjúmból merítettem az alábbiakat, ugyanis nem tudtam a csapattal tartani. Katona és Radnics öregfiúk meccsen léptek pályára, Právics még mindig sérüléssel bajlódik. A 11. percben Zs. Nagy szerezte meg a vezetést, amit 5 perccel később a hazaiak kiegyenlítettek. Több gól nem esett az első félidőben. A második félidő elején ismét Zs. Nagy talált be. És ezek után a csoda kiteljesedett. Sorrendben Budai, Budai és Lehota találtak be nálunk. A végén még a Bodajk kicsit kozmetikázott, így a végeredmény 2-5.

Ennek a meccsnek a tippmixes oddsa vendéggyőzelem esetén legalább 9 lett volna. De épp ezért szép játék a foci. Elnök úr elmondta még, hogy 4-5 nagy helyzetet még kihagytunk, de még ez is belefért. Gratulálni szeretnék a csapat minden egyes tagjának ezért a nagyszerű győzelemért! Bravó, bravó, bravó! A mérkőzés legjobbja ismét egy fiatal újonc lett. Zs. Nagy Balázs megrendítő csapást mért (természetesen a csapat segítségével) az ezüstérem biztos várományosára!”

Bodajk – Csór 2-5 (1-1)
Bodajk, vezette: Szabó Dániel

Bodajk: Csikesz – Orosz, Kovács J., Gergő, Takács, Molnár T., Varga (Rózsás 51.), Kovács T. D., Bélik (Füri 61.), Fülöp (Boros 68.), Joó (76.).
Csór: Kalapács – Balázsik (Lehota 71.), Kalapács, Cserna, Pécsi, Budai (Vári 83.), Potronai, Kásler, Mázsa, Zs. Nagy (Tolnai 78.), Kaufmann (Kovács 90.).

Gól: Takács (16.), Joó (76.) illetve: Zs. Nagy (11., 47.), Budai (61., 68.), Lehota (74.)

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?