2 gólos hátrányból nyert a Mezőfalva!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy pofont kapott az Ercsi, mely nyert állásból bukta a meccset.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“A 20. fordulóban 2 idegenbeli mérkőzés után az Ercsit fogadtuk. A mérkőzés 3. percében vezetést szereztek a vendégek, 0-1. Nem sokkal később büntetőhöz jutott a vizitáló gárda. Tóth kapus jó irányba mozdult a labdára, azonban az utat talált a hálóba, 0-2. A szünetig nem változott sem az eredmény, sem a játékunk.

A második félidőben korán szépítettünk a részeredményen, 1-2 A 80. perc körül egalizáltunk egy szöglet után, 2-2. Majd egy bal és egy jobb kapufát rúgtunk. Végül az utolsó másodpercekben Kovács Krisztián szép cselei után a hálóba küldte a labdát és megnyertük a meccset, 3-2.”

Az Ercsi tudósítója így összegzett:

“Az első félidőben egy súlyos hiba után és jogos büntető megérdemelten 2-0-ra vezetett az Ercsi. A Mezőfalva együttese próbált szépíteni, és többször volt szerencséje az Ercsinek hogy nem lett.

A második félidőben már több hibát vétett az Ercsi, amit a Mezőfalva megbüntetett és már szerencséje se volt a Kinizsinek.mJövő héten vasárnap Tordason szerepel majd az Ercsi.”

Mezőfalva – Ercsi 3-2 (0-2)
Mezőfalva, vezette: Czagány Zoltán

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs (Szabó 65.), NAgy (Bozoki 80.), Sági J., Boldizsár (Kovács K. 65.), Márki, Facskó, Mekota (Szabó E. 65.), Godslove, Bozoki (Sági R. 65.), Paget.
Ercsi: Schön – Tóth K., Holentoner, Tolnai, Hamar, Pintér, Kondreska, Rebők (Ivacs G. 75.), Hosszú P., Bognár (Jerzseabek 65.), Kővári.

Gól: Márki (51.), Szabó (81.), Kovács K. (90.) illetve: Kondreska (2., 29.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?