NB III: Kiesett a Gárdony!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Búcsúzni kényszerül a harmadosztálytól a tóparti csapat.

“A már kieső THSE-Szabadkikötő fogadta a 38. körben együttesünket, amelynek a bennmaradáshoz mindenképpen győznie kellett volna” – írja a gardonyivsc.hu

“A találkozó elején Rigó Gábor hibázott el két hatalmas ziccert, majd a 10. percben bal oldali szögletnél védőink üresen hagyták Kondor Lászlót, aki így közelről a kapuba kotorta a labdát (1–0). Ezután ismét kimaradt két hatalmas helyzetünk, ám az egyenlítés helyett a hazaiak növelték az előnyüket. A 17. percben Sárossy Dániel adta el a labdát, amely után Gere Zoltán bebőrözte, és lefutotta Szabó Balázst, aztán a kimozgó hálóőr fölött a hálóba emelt (2–0).

A térfélcserét követően Tóth Tibort rántották le a tizenhatoson belül, a megítélt büntető a sértett kihagyta. Nem sokkal később mégis sikerült szépíteni: Király Bence huszonöt méterről ballal kilőtte a jobb alsó sarkot (2–1).

Hiába próbálkozott a szépítés után csapatunk, nem sikerült egyenlíteni. A 89. percben pedig az egész mérkőzésen nagyon gyengén futballozó Sárossy mellől Farkas Zoltán kiszorított helyzetből a jobb alsóba lőtt (3–1).

Klubunk 44 ponttal a 16. helyen végzett az NB III Nyugati csoportban, s így kiesett a harmadosztályból.”

NB III Nyugati csoport, 38. forduló

THSE-Szabadkikötő – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3–1 (2–0)
Vezette: Nagy N. (Tőkés, Kovács Z.)

Szabadkikötő: Tamás B. – Varga Ö., Vidnyászky, Révész (Farkas Z., 46.), Huszty – Marosi (Dala, 79.), Szűcs B., Kádas (Jakab Cs., 61.), Kondor– Földi D. (Fodor N., 61.), Gere

Gárdony: Erdélyi – Koronczi, Ujvári, Szabó B., Sárossy – Cziklin – Balogh B. (Miskei, 59.), Kercsó, Király B. – Tóth T., Rigó (Balogh P., 66.)

G.: Kondor (10.), Gere (17.), Farkas Z. (88.), ill. Király B. (55.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?