Megszerezte a Mór kulcsjátékosát az Iváncsa, két játékos távozik!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Újfent komoly változások történtek az Iváncsa keretében. A korábbi rivális Mór egyik legjobbját szerződtette a klub egy felcsúti játékos mellett, két játékos talpára útilaput kötöttek.

Lestár István így számolt be a közelmúlt eseményeiről:

“A szakmai stáb döntése értelmében Fodor Gergely és Barócsai Bence távozik az első csapat keretétől. Domján Attila vezetőedző már egyeztetett az érintettekkel, így az elválás ha nehéz is, korrekt kereteken belül történik.

Bízunk benne, hogy Gergő és Bence szép emlékekkel távoznak Iváncsáról, ahol előbbi tagja volt már a 2011/12-es megyei első osztályú bajnokcsapatunknak; utóbbi pedig egyszeres megyei bajnoknak mondhatja magát! Sok sikert, és további eredményes pályafutást kívánunk a távozóknak!

Az érkezők oldalán is új nevekről számolhatunk be, mégpedig a korábbi megyei rivális Mór kulcsembere, Cseszneki Richárd, valamint az elmúlt idényben a Puskás Akadémia második csapatának meghatározó tagja, Kertai Dániel egyaránt aláírt Iváncsára!

A Mór kulcsjátékosa, Cseszneki óriási erősítést jelenthet az Iváncsa számára - fotó: Zelovits Gábor
A Mór kulcsjátékosa, Cseszneki óriási erősítést jelenthet az Iváncsa számára – fotó: Zelovits Gábor

A 21 esztendős Cseszneki a Videoton neveltje, támadó középpályás, aki az elmúlt időszakban a magyar minifutball-válogatottban is szerepelt. A Puskás Akadémia előtt a Videotonnál is pallérozódó, 19 esztendős Kertai személyében pedig a védelemben és a középpályán egyaránt bevethető futballistát igazoltunk.

Felnőtt csapatunk az elmúlt idényben az NB II-től búcsúzó, Gold-Sport Kft. néven induló Kozármisleny otthonában kezdi meg szereplését az NB III-as bajnokságban augusztus 12-én, 17:30-kor!”

Az Iváncsa korábban már igazolt a Videotontól és a Diósdtól is, kapusposzton pedig a Csákvár játékosával erősítettek a piros-fehérek.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?