Kecskeméten járt az Iváncsa

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egyetlen gól döntött a hatpontos derbin a korábbi NB I-es csapat otthonában.

Az Iváncsa részéről Bozai Attila így írt:

“A hétvégi mérkőzésen 3 játékosunkat is nélkülöznünk kellett. Szauter és Pribék sérülés, míg Balogh 5 sárga miatt volt kénytelen kihagyni a kecskeméti összecsapást.

A kezdés előtt a hazai oldalon is történt egy nem szokványos jelenet, a Kecskemétiek kapitánya a kivonulás közben, egy felugrás után sérült meg!

Rögtön magunkhoz ragadtuk az irányítást és egy pontrúgás után Aradi révén már a 4. percben veszélyeztettünk. Az első 15-20 percben hiába voltunk labdabirtoklási fölényben, nem tudtunk a szervezetten védekező hazaiak mögé kerülni. Fokozatosan átvette a Kecskemét az irányítást, mezőnyfölényt harcolt ki, de egy veszélyes fejesen és egy 22 méteres szabadrúgáson kívül (amit Dániel magabiztosan védett) ők sem tudtak komoly helyzetet kialakítani.

Az első félidőben egyik csapat sem kockáztatott, mindkét oldalon a biztonságra helyezték a fő hangsúlyt.

A második félidő már sokkal eseménydúsabb volt. Aktívan kezdtünk és az 50. percben Cseszneki 16 méteres, bal sarokba tartó lövését védte bravúrral a hazaiak kapusa. Majd távoli hazai kísérletek után, Hujber használta ki a védelem és kapus bizonytalanságát, de kisodródott, és az üres kapu helyett az oldalhálót találta el.

A 62. percben egy középpályás labdavesztést követően a hazaiak végig vittek egy kontrát és Vladul révén megszerezték a vezetést, 1-0.

Ekkor kaptunk észbe, hogy vereség is lehet a vége, és magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk. Egyértelmű fölénybe kerültünk, több alkalommal is megvolt a lehetőség az egyenlítésre. Előbb Büki tekert 16-ról a centikkel a felső sarok mellé, majd Hujber már csak a kapussal állt szembe, de lövését bravúrral védte Kunsági, a kipattanóból Hujber ismételt, de egy bevetődő védőről a lövés fölé ment. Majd a hazaiak kerültek helyzetbe egy kontra révén, de Dániel bravúrral védett, míg a másik oldalon Berényi lövését védte bravúrral a hazai kapus. Mindent egy lapra tettünk fel, folyamatos nyomás alatt tartottuk a hazaiak kapuját, de az egyenlítés nem sikerült, sőt a kinyíló védelmünk mellett a hazaiak egy újabb kontra révén kettőre növelhették volna az előnyüket.

Összességében a mérkőzés első 60 perce a biztonságról szólt, egyik csapat sem kockáztatott, egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A gól mindent megváltoztatott, innentől kezdve sokkal aktívabbak lettünk, de hiába volt több lehetőségünk is az egyenlítésre, rúgott gól nélkül kénytelenek voltunk pont nélkül távozni Kecskemétről.”

Kecskeméti TE – Iváncsa KSE 1-0

Harmadik hazai sikerünk zsinórban.

Gepostet von Kecskeméti TE am Dienstag, 23. April 2019

Kecskeméti TE – Iváncsa KSE 1-0 (0-0)
Kecskemét, vezette: Kovács Tamás

KTE: Kunsági – Bagó, Vágó, Farkas, Peres (Szabó D., 82.), Vladul (Takács, 92.), Urbán, Zámbó, Markó, Terbe, Zámbori (Nádudvari, 70.). Vezetőedző: Szabó Tibor
Iváncsa: Dániel – Kertai, Balázsovics (Miklósvári, 63.), Hujber, Varga B., Szellák, Aradi, Folmer (Berényi, 65.), Cseszneki (Bartha, 81.), Madarász, Büki. Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Vladul Stefan (62.)

Forrás: Iváncsa KSE
Videó: Kecskeméti TE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?