Egy-hétig volt Pákozdon a Mány

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Krómer Patrik, Nagy Marko Antonio és Radovits Viktor Dávid is duplázott.

A Mány tudósíótja így írt:

“Mivel mindig nehezebb esélyesség terhével játszani, talán volt bennem előzetesen némi feszültség a vasárnapi, Pákozd elleni derbi előtt. Csapatunkból ezen a napon hiányzott két vérbeli támadó, Jakab Tomi és Mészáros Tomi, és a sárga-lapos eltiltását töltő belső védőnk, Rimele Dávid.

Három komoly hiányzónk ellenére, győzelmi esélyekkel indultunk a tópartra, hiszen ellenfelünk az elmúlt évben nem produkál igazán jó eredményeket, a mieink tavaszi jó formája pedig bizakodásra adott okot. Nehezen indult ugyanakkor a játék, a mányi fiúk lassan alkalmazkodtak a rossz talajú pályához, és talán a húsvéti idill, talán a jó idő miatt, de nehezebben csikorogtak a fogaskerekek. Mindezek ellenére érezhető volt, hogy- nem lebecsülve az ellenfelet- ma ezen a találkozón csak magunkat verhetjük meg, ha pontot veszítünk. A hazaiak akartak becsülettel, szimpatikus elánnal vetették magukat a küzdelembe, a játék azonban az ő térfelükre tevődött, sorra dolgoztuk (és sajnos hagytuk ki) a lehetőségeinket. Akadozó támadójátékunkat, vagy a még mindig rettentően jól helyezkedő, Pőcze Szabolcs rendre megállította, vagy a hazaiak kapusa védett biztosan. Aztán a szünet előtt, a bal szélen játszó támadónk, Nagy Márkó csavart a hosszúba egy szabadrúgást, így megérkezett a várva várt vezetés, 1-0!

A szünetben, átbeszélve a hibákat, erényeket, lehetőségünk volt változtatni is, Szabó Tomit, Sátori Viki váltotta a kapuban. Egy perccel a pihi után, azt gondolom eldőlt a mérkőzés, hiszen egy lecsúszott Nagy Márkó lövés a magas fűben, a meglepett kapus mellett, bebotorkált a kapuba: 2-0! Nem volt szép gól, de nagyon fontos!

A szép gólok ezután jöttek, hiszen előnyünk tudatában, felszabadultabban, gólra törőbben kezdtünk játszani, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen 10 perc alatt még három, remek góllal növeltük előnyünket, Radovics Marci, Krómer Patrik és Radovits Viktor találataival. 5-0!

A hazaiak, becsületükre legyen mondva, hajtottak a szépítésért, ami meg is “érkezett”, hiszen egy jól helyről elvégzett szabadrúgást, Galambos tekert szép mozdulattal a mányi kapuba! 5-1!

Aztán, hogy a slusszpoén azért mégis nálunk maradjon, még “Doki” és Patrik is megduplázta góljai számát, így kialakult a 7-1-es végeredmény!
Külön kiemelném, hogy a veterán beszálló Magony Józsi remek gólpasszokkal szolgálta ki a társakat, példát mutatva önzetlenségből…

Összességében egy nagyon sportszerű, nyugodt mérkőzésen, Ibriksz játékvezető korrekt vezetése mellett, még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk a Pákozdi csapat felett! Kívánom ellenfelünknek, hogy mihamarabb rendezni tudják a soraikat, és a következő idényre, erővel, odaadással felvértezve találkozhassunk velük! Egy jó Pákozdra szükség van, ezért kívánjuk a PSE-nek a “gyors felépülést”!”

A mieinket dicséret illeti, hiszen a körülményekhez képest mindent megtettek, és ami benne volt ebben a találkozóban, kihozták magukból. Mindenki lehetőséghez jutott, volt koncentráció, és jó főpróbája volt ez a meccs, a hétvégi, Velence elleni rangadónak. A játék még javulni fog, és ezen dolgozunk továbbra is!

Köszönjük a szép számú mányi szurkolónak, hogy elkísértek, támogattak ismét minket!

A meccs után, de még locsolás előtt, csapatbulit tartottak a fiúk, mindenki kiengedte a fáradt gőzt, de ezek a pillanatok is fontos állomások, az előttünk álló feladatokhoz 🙂 Hajrá Mány!”

Pákozd – Mány 1-7 (0-1)
Pákozd, vezette: Ibriksz Máté

Pákozd: Szente – Frst, Czvikli, Pőcze, Németh (Orbán 65.), Schultz, László, Géri P. G., Géri G. (Bognár 79.), Jasper (Galambos 55.), Csík.
Mány: Szabó T. (Sátori 46.) – Radovits V., CSitári, Mohácsi, Herczeg (Apostagi B. 61.), Krómer, Szabó L., Nagy M. A. (Scnobl P. 73.), Radovics M., Hajdú (Magony 68.), Radovits.

Gól: Galambos (80.) illetve: Nagy M. A. (41., 47.), Radovics M. (66.), Krómer (67., 90.), Radovits (76., 88.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?