Mezőnyjátékossal a kapuban szerzett pontot a Herceghalom

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csurgóiak nehezményezik, hogy mit keres a Herceghalom a Fejér megyei bajnokságban.

A Herceghalom tudósítója így írt:

“Amint azt megjósoltam, nem várt csapatunkra könnyű mérkőzés ezen a hétvégén sem. Már az őszi mérkőzésen tapasztaltuk, hogy a fehérvárcsurgói csapat erőssége a védekezés, és ez most is bebizonyosodott.

Annak ellenére, hogy a mérkőzésen szinte végig a vendégek térfelén zajlott a játék, fiatal csapatunk nem bírta feltörni a nyolc védekező játékossal felálló csurgói védelmet. Ha a védők nem tisztáztak, vagy csatáraink nem hibáztak, akkor két alkalommal a kapufa óvta meg a góltól a vendégek kapuját. A védelmünk viszont végre gól nélkül hozott le egy mérkőzést, annak ellenére, hogy a kapunkban mezőnyjátékos állt.”

A Fehérvárcsurgó trénere így írt:

“A Fejér megyei bajnokság 2. osztályában, Budaörsön szerepeltünk a Herceghalom otthonában. Ki érti ezt? 🙂

A 13 szerencsétlen szám. A reggeli 13 főből délutánra összejött: “a piszkos tizenkettő”.

Sok mindent elnéz, elvisel az ember. De a kulturált emberhez nem méltó körülményeket igencsak nehezen… Egészen elképesztő, hogy amikor rengeteg pénzzel támogatja az állam a labdarúgást, van, ahol a tisztaságra sincs igény! A vasárnapi futballünnepnek ezzel lőttek is.
Elsétáltunk tehát a közeli Budaörsi Városi Stadionba (LOL), és “lejátszottunk” egy futballmérkőzésnek csúfolt valamit. Miattunk volt borzasztó, mert ennyit tudtunk ma, és pont ennyiért utaztunk 120 km-t.

De nem zárom negatívan ezt a néhány gondolatot. A srácaink remekül helyt álltak, volt némi szerencsénk is, a lehetőségeinkből, úgy gondolom, ma a maximumot hoztuk ki!”

Herceghalom – Fehérvárcsurgó 0-0
Herceghalom, vezette: Bécs Krisztina

Herceghalom: Göndöcs – Pintér, Moravecz (Gál 73.), Hajdú, Novák, Odrobina, Pálffy, Nagy G. (Fodor 73.), Kele, Gráfel, Toroczkai (Kiss-Baranyi 46.).
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., veres, Kardos, Varga L., Bernáth, Kardos (Kovács P. 62.), Dreska, Keller, Guti, Lascsik.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?