Alba Liga: A Rolomester.hu csapatát is kizárták!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hullanak a csapatok Székesfehérvár városi kispályás bajnokságából

Hatalmas különbségek vannak élcsapatok és alsóházi gárdák között, s a gondokat tetézi, egyre több kiscsapat mellett dobogóra esélyesek is létszámgondokkal küzdenek.

Az Alba Liga Alap B csoportjában induló Rolomester.hu csapata nem állt ki április 16-án 20:15-kor a Főnix Műfüves Csarnokba kiírt bajnoki mérkőzésre. A 21. fordulóban a Homeopátia lett volna a gárda ellenfele, a találkozóra azonban nem került sor.

A Rolomester.hu a sorozatos ki nem állások okán kizárásra került, a csapat pontjait nullázták. A csoportban immáron csak hat csapat maradt, mivel korábban a Spiki is hasonló sorsra jutott. A tabella így változott:

Az Alap A csoportban a Fehrer Hungária került vészesen közel a kizáráshoz. A dobogóra esélyes csapat a 21. fordulóban a Fehérvár Junior ellen játszott volna, de a Fehrer nem jelent meg az összecsapás helyszínéül szolgáló Főnix Csarnokban.

Ha végigjátsszák a csapatok a bajnokságot, akkor az első és a harmadik helyért is nagy csata van kibontakozóban, az ötödik helyért pedig három gárda küzdhet meg. Jelenleg esélyes, hogy a Videoton Baráti Kör lesz a kieső, de messze még a szezon vége.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?