Grabant duplájával verte a Pécs az Iváncsát

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ezúttal gólt sem szerzett a Domján-legénység.

Az Iváncsa részéről Bozai Attila így írt:

“Hétvégén (kivételesen szombaton), a listavezető PMFC vendégei voltunk. A hazaiak 7 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak az ősz során, így egyértelműen ők voltak a mérkőzés esélyesei, annak ellenére, hogy csapatunk eddigi szereplésére sem lehet panasz, hiszen a harmadik helyről vártuk a rangadót. Két meghatározó játékosunk, Balogh és Aradi nélkül készültünk az idegenbeli rangadóra. Ráadásul a bemelegítés során Madarász is jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot, így Szauternek kellett villámgyorsan csatasorba állnia.

Amint várható volt, hatalmas elánnal kezdtek a hazaiak, egyértelműen szerettek volna minél előbb vezetést szerezni. Az első 15 percben komoly nyomás alá helyezték csapatunkat, de egy lehetőségen kívül igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A továbbiakban is a hazaiakra jellemző agresszív, letámadásra épülő játékukkal próbálták hibázásra kényszeríteni csapatunkat, és sajnos néhány játékosunknak nem ízlett ez a harcmodor. A 20. perc környékén Szellák is jelezte, hogy nem fogja tudni folytatni a játékot hasfalhúzódás miatt, így már a második kényszerű cserét kellett végrehajtanunk. Helyére Vallejos érkezett.

A játék képe nem sokat változott, a hazaiak uralták a mérkőzést, de fölényük egyre inkább meddőnek tűnt. A pécsi csapat egyik veszélyes fegyverével, a hatalmas bedobásokkal is folyamatosan próbálkozott, amit a 41. percig sikerült is hárítani. Ekkor Prokop ütötte ki a kapu elé bedobott labdát, de a lecsorgót a hazaiak támadója, Grabant 10 méterről jutatta a kapunkba, 1-0.

Szünetben szerkezetet váltottunk, megpróbáltuk támadóbbá tenni csapatunkat. Ennek ellenére a hazaiak kerültek kétszer is nagy helyzetbe, de egyik alkalommal sem találták el a kapunkat. Hujber beállításával még tovább erősítettük az előre játékunkat, ezáltal egyre többet tartózkodtunk az ellenfél térfelén, mégis a hazaiak szerezték meg a második góljukat. Akárcsak az első gólnál, most sem egy felépített támadás végén, hanem egy nagy bedobás után, a kipattanót lőtte be ismét Grabant 15 méterről, 2-0.

Csapatunk a kétgólos hátrány ellenére sem adta fel. Néhány perccel a kapott gól után Hujber szerzett labdát az ellenfél térfelén, ahol három az egy ellen támadhattunk, Király-Vallejos-Cseszneki volt a labda útja, de sajnos kimaradt a nagy lehetőség. Pár perccel a vége előtt Cseszneki emelt a védők mögé, amit Hujber becsúszva kotort mellé 4 méterről.

Egy nagyon jó iramú, rengeteg párharccal tűzdelt mérkőzést láthatott a mérkőzésre kilátogató, körülbelül 1500 néző. A mérkőzésen a hazaiak akarata érvényesült, akik egyértelműen többet birtokolták a labdát, és több helyzetet is kidolgoztak, de hiába voltak fölényben, kapunkat csak kevés alkalommal találták el. Igaz ebből, két bedobás után, eredményesek voltak és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Gratulálunk Vas László barátunknak és stábjának, és további sok sikert kívánunk csapatuknak, akik a legmeggyőzőbb futballt mutatják be ebben az osztályban.

A fiúknak a vereség ellenére is jár a dicséret, hiszen annak ellenére, hogy több váratlan problémával is meg kellett küzdenünk, becsületesen helytálltunk, és 90 percig nagy erőbedobásra késztettük a hazaiakat!

Vasárnap újabb nehéz mérkőzés vár ránk, amikor a mindenkire veszélyes Taksony gárdáját fogadjuk!”

PMFC – Iváncsa KSE 2-0 (1-0)
Pécs, vezette: Szalai László

PMFC: Kovács – Sági, Rácz, Németh, Futó, Kónya, Koller (Tihanyi, 61.), Grabant, Gajág, Geiger (Nikic, 88.), Hegedűs (Bohata, 71.). Vezetőedző: Vas László

Iváncsa: Prokop – Varga, Nyul, Fekecs, Domokos, Pintér (Hujber, 60.), Pribék, Szellák (Vallejos, 29.), Killer (Király, 70.), Szauter, Cseszneki. Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Grabant (41, 75.)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?