Hármat számolt a Martonvásár a Kislángra

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A második félidőben 6 perc alatt eldőlt a pontok sorsa.

A Martonvásár tudósítója így írt:

“Ezen a pályán minden csapat megszenved a pontokért, most sem volt ez másképp, bár az első félidő jobbára a mi kihagyott helyzeteinkről szólt, de gól nem született.

A második játékrészre élénkebb lett a játék, az 51. percben Juhász Bencét gázolták el a tizenhatoson belül, a büntetőt Neuvert Álmos lőtte a bal felsőbe amibe ugyan a kapus beleért de tehetetlen volt 0-1. Rá négy percre egy szögletet Kővári fejelt a kapu jobb oldalába, 0-2.

A 75. percben Király János kapott remek kiugratást Juhász Bencétől, a védőt lerázva iramodott meg és a kapust kicselezve lőtte ki a bal alsót, 0-3.

Az utóbbi hetek döntetlenjei után nagyon kellett már ez a győzelem, bár sok idő nincs az ünneplésre hiszen szerdán (10.16) elmaradt mérkőzést pótolunk itthon az Enying csapata ellen 18.00-tól.
Szép volt fiúk”

Kisláng – Martonvásár 0–3 (0–0)
Kisláng, vezette: Czagány Zoltán

Kisláng: Ányos – Kassai J. (Rehák), Árki, Dudar E. (Palkovics), Simon I., Juhász J., Komlós, Vigházi, Erdei B. (Tury-Nagy), Balogh Z. (Varga P.), Kassai Cs. (Horváth Z.). Vezetőedző: Rehák Viktor
Martonvásár: Benkő – Király J., Erdei P., Schäffer, Hernádi, Neuvert, Kővári F., Juhász B., Cservenka, Patkós K. (Kádár), Szilágyi R. (Somogyi D.). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Neuvert (51.), Kővári F. (55.), Király J. (75.)

Forrás: Martonvásár sport-foci (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?