Könnyedén verte a Mór a Velencét

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tópartiaknak esélye sem volt a listavezető ellen.

Érdekesnek ígérkezett az újonc Velence és az éllovas Mór csatája.

A Mór tudósítója így írt:

A mérkőzés tökéletesen kezdődött számunkra, egy gyors kontra végén Lattenstein varázsolt Kosztolányi Bence fejére, aki nem is hibázott, 0-1.

A szűk pályaméret miatt, állandó nyomás alatt voltak a védelmek, de nagyrészt a hazai kapu előtt folyt a játék. A 19. perben Kosztolányi duplázta meg az előnyünket, a hazaiak kapusa saját játékosával ütközött, a lecsorgó labdát Koszti okosan a hálóba helyezte, 0-2.

Továbbra is mi domináltunk, érezhető volt hogy mindenki jól pörög a csapatban. A félidő vége előtt egy Lattenstein szöglet után Boda talált a saját kapujába, 0-3.

Egy perccel később egy tóparti szöglet után jött a szépítés, a rutinos Szalai fejelt közelről a kapunkba, 1-3.

A fordulás után sem változott sokat a játék képe, uraltuk a mérkőzést, de sajnos több nagy helyzetet sem sikerült gólra váltani.

A második félidő közepén egy ritkán látható jelentetnek lehettünk szemtanúi, ugyanis Sowunmi Attila véleménye szerint nem kapott meg egy szabadrúgást amin annyira bepöccent, hogy közölte a kilátogató nézőkkel illetve a saját csapatával hogy megunta ezt, és levonult a pályáról!

Már az utolsó 5 percben jártunk amikor Lattenstein Norbert vette észre hogy kint áll hazai kapus, köszönte szépen és mesterien ívelt a visszafutó portás fölött a hálóba, 1-4.

Simán nyertünk egy olyan pályán ahol még sok csapat fog megszenvedni. Jövőhéten hazai környezetben fogadjuk a Gárdony csapatát az ősz mérkőzésén!”

Velence – Mór 1–4 (1–3)
Velence, vezette: Rózsa József

Velence: Sebestyén – Totsche (Bernáth) Sebők, Zsigmond B. (Katona), Boda, Szalai P. (Balázsovics), Bartha, Sowunmi A. (Hushegyi), Kristóf, Kovács D. (Klauz), Szilágyi N. Vezetőedző: Oláh Attila
Mór: Kiss M. – Kaszás, Kosztolányi, Lattenstein, Ferencz (Grecsó), Kovács K., Tar B., Cseh (Erni), Németh K., Varga B., Petruska (Klémán). Vezetőedző: Petres Tamás

Gól: Szalai P. (44.), ill. Kosztolányi (3., 19.), Boda (42., öngól), Lattenstein (86.)

Forrás és fotó: Móri SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?