Elherdálta az előnyt a Bicske

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A nagy lehetőség kapujában botlott a Vukmir-legénység, mely 10 emberrel fejezte be a Sárvár elleni meccset.

A Bicske tudósítója így írt:

“A szinte nyárias meleg és a jó kezdés ellenére sem sikerült begyűjteni a három pontot a Bicskei TC-nek, pedig a 11. hely helyett a 7. helyen várhatta volna a jövő heti pápai bajnokit. Két szerb származású vezető edző csatája döntetlen eredményt hozott, annak ellenére, hogy Vukmir Dragan változtatott múlt heti kezdőjén. Bodzay Áron sípszavára (partjelzői Kovács Gábor és Perák András voltak) a BTC a Füstös 5 – Erdős 5, Sötét 6, Radó 6-2=4, Madarász 5 – Nagy 5, Molnár 6 – Tornyai 5, Varga 5, Peinlich 6 – Rigó 6 összetételben kezdett, míg csereként Adorján 5 (55.p. Nagy helyett), Dencinger 6 (63.p. Tornyai helyett) és Farkas 0 (71.p. Varga helyett) kapott lehetőséget.


A 4. percben Rigó indította a bal oldalon Peinlichet, aki az alapvonalról visszaemelt, s a jól érkező Rigó 8 méterről a léc alá bombázott (1-0). Nem tartott sokáig a remek kezdés okozta eufória és a hazai előny, a 12. percben Schimmer előre löbbölte labdát, a 16-os vonalánál össze futott Füstös kapus (bár előtte hangosan kiáltotta, hogy “jó”) a védőivel, a labda oldalra pattant, Rajzinger köszönte szépen és az üresen maradt kapuba gurított (1-1). A 22. percben Peinlich jobb oldali szögletét Nagy 7 méterről fejelte kapura, Horváth helyett egy védő mentett a gólvonalról. Egy perccel később Erdős futott el a jobb oldalon, beadását azonban Rigó elvétette a 16-oson belül. A 37. percben Pető nagy lövését védte Füstös. Újabb egy perc múlva Keresztes 20 méteres szabadrúgását fogta biztos kézzel a hazai hálóőr. Az első játékrész utolsó eseményeként Peinlich 22 méteres lövése alig kerülte el a felső sarkot.

A II. félidő nagy sárvári helyzettel kezdődött, Németh lépett ki a védők közül, 15 méterről leadott lövése éppen elkerülte a kaput. Az 58. percben Peinlich lőtt be szabadrúgást az oldalvonal és a 16-os közül, Rigónak nem sikerült kapura fordulnia. A 61. percben Radó szerelésénél a játékvezető már fordult vissza, a partjelző viszont szabálytalanságot jelzett, ezután Radót az erősen vitatható szituációban egyből piros lappal kiállította. A 67. percben Varga beadása Rigót találta meg, a lövést blokkolták a védők. A 81. percben Peinlich jobboldali sarokrúgása után tűzijáték alakult ki a vendégkapu előtt, eredmény nélkül. Két perccel később Dencinger indította Farkast, akinek beadása szögletre pattant.

A hosszabbítás perceiben Skriba 25 méteres szabadrúgását Füstös hatástalanította. Közepes színvonalú mérkőzésen a korai vezetés ellenére végül nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a jó erőkből álló Sárvár ellen, a megnyerhető szakaszban a kapushiba visszahozta a vendégcsapatot a mérkőzésbe és a kiállítás után már nem volt esélye egyik csapatnak sem a gólszerzésre. Az elszalasztott felzárkózást követően nincs sok idő búslakodni, mert jövő vasárnap, október 20-án 14.00 órakor Pápán vendégszerepel a Bicske, s az eddigieknek megfelelően az sem tűnik sétagaloppnak. Erőt adhat Vukmir Dragan együttesének, hogy a mostanáig lejátszott 10 mérkőzés egyikén sem játszott alárendelt szerepet, középmezőnybeli helyezése minimum megérdemelt.”

Bicskei TC – Sárvár FC 1-1 (1-1)
Bicske, vezette: Bodzay Áron

Bicskei TC: Füstös – Nagy T. (Adorján), Molnár V., Varga Z. (Farkas M.), Sötét, Madarász, Erdős, Peinlich, Radó, Rigó, Tornyai (Dencinger). Szakmai igazgató: Vukmir Dragan
Sárvár FC: Horváth B. – Kertai, Pető (Vajda), Kun, Rajzinger (Kovács B.), Pados, Németh E., Keresztes, Szenczi (Mester), Schimmer, Skriba. Vezetőedző: Bojan Lazic

Gól: Rigó (4.) illetve: Rajzinger (12.)
Kiállítva: Radó (61., Bicske)

Tudósított: Venczel József és Komjáthy Péter
Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?