Dabason járt az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az első játékrész végén a góllövőlista élén álló Balogh góljával vezetést szerzett az Iváncsa KSE a Dabas otthonában. A második félidő sem volt unalmas.

Gémesi Zsolt így tudósított az Iváncsa Facebook oldalán:

“Az első játékrészben a vendégek domináltak. Balogh László akcióból kétszer, Imrik pedig pontrúgásból tesztelte a hazaik portását. A 44. percben aztán már a kaput is sikerült bevenni: Cseszneki ment el szépen a védője mellett, középre adására az agilis Balogh érkezett és lőtte ki a jobb alsó sarkot, 0-1.

A második félidőre rákapcsolt a hazai gárda.A 63. percben büntetőhöz jutott a Dabas, amit Mundi Roland magabiztosan értékesített, 1-1. Két perccel később ismét egy pontrúgással jöhettek a hazaiak. Makrai László tekerte a labdát a kapu elé, a csereként beállt Takács Kornél belecsúsztatott és a hosszú oldalon érkező Földes Milán a vendég kapus hasa alatt a kapu közepébe lőtt, 2-1. A 79. percben a sokadik megítélt pontrúgását végezhette el a hazai csapat. A jobb oldalról beívelt labdára Sárközi Norbert érkezett és a rövid sarokba fejelt, 3-1.

A második játékrészben elszántan játszó Dabas felőrölte ellenfelét, így megérdemelt győzelmet aratott.”

Dabas – Iváncsa 3-1 (0-1)
Dabas, vezette: Dobai János

Dabas: Sebestyén – Crkvenjakov, Sárközi, Földes, Makrai, Mundi, Sándli (Fitos), Fritz, Erős (Szűcs), Eördögh, Kiss V. (Takács). Vezetőedző: Kerekes Barna
Iváncsa: Dániel – Balogh, Kertai, Imrik, Fekecs, Szauter (Schmidtka), Pribék, Majláth, Aradi, Folmer (Berényi), Cseszneki (Büki). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Mundi (63., 11-esből), Földes (65.), Sárközi (79.) illetve: Balogh L. (45.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?