Tartja a lépést az Ikarus-Maroshegy az élmenőkkel!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A fehérváriak kiheverték a legutóbbi két mérkőzés okozta pofonokat, és megújult lendülettel léptek át a Lajoskomárom csapatán. A találkozó hét gólt tartogatott.

A Lajoskomárom alaposan meglepte az Ikarus-Maroshegy csapatát, és már három perc elteltével előnybe került: Czéhmeiszter csent labdát, majd a jobb felső sarokba lőtt. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, szűk negyed órával később Tóth R. egy szabadrúgás után egalizált. Nyolc perccel később már a fehérváriaknál volt az előny: egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Kovács L. volt a befejező. Az első félidő végéig el is dőlt a három pont sorsa. A 34. percben Pongrácz értékesített egy jogos 11-est, majd Andróczki pofozott a hálóba egy kipattanót, így 4-1 volt az állás 45 percnyi játék után a vendéglátó Ikarus javára.

A szünet után változott a játék képe, már nem erőltette annyira a támadásokat a hazai csapat. A Lajoskomárom reményei kezdtek éledezni, amikor az 54. percben Vadászi egy látványos mozdulattal átemelte a kifutó kapus fölött a labdát, így kétgólosra csökkent a vendégek hátránya. Miskovicz Bálint csapata azonban nem tudta szorosabbá tenni a meccset, sőt: három minutummal a vége előtt Farkas átadását Klémán lőtte Barabás ketrecébe, 5-2-re nyert az Ikarus-Maroshegy!

A fehérváriak a negyedikek, hétvégén a Gárdony ellen játszanak hazai pályán, riválisuk a tabella második pozíciójában tanyázik egy ideje. A vereség ellenére továbbra is kilencedik Lajoskomárom az eddig hibátlan Ercsi ellen bizonyíthat saját publikuma előtt.

Szárnyal az Ikarus-Maroshegy, zsinórban negyedik meccsét nyerte a fehérvári gárda - fotó: Ikarus-Maroshegy
Szárnyal az Ikarus-Maroshegy, zsinórban negyedik meccsét nyerte a fehérvári gárda – fotó: Ikarus-Maroshegy

Ikarus-Maroshegy – Lajoskomárom 5-2 (4-1)
Székesfehérvár, vezette: Jakab Zoltán

Ikarus-Maroshegy: Matócza (Skultéti A.) – Horváth Zs., Jámbor, Dopuda (Skultéti L.), Tóth R., Bencze (Léki), Andróczi (Klémán), Kovács L. (Hart), Szente, Farkas G., Pongrácz.
Lajoskomárom: Barabás – Nyitrai, Nyári, Nyul, Gergő, Berta (Labossa), Vadászi, Fodor M., Falvai, Czéhmeiszter (Szabó Z.), Borbás (Kövecses). Vezetőedző: Miskovicz Bálint

Gól: Tóth R. (17.), Kovács L. (25.), Pongrácz (34.), Andróczi (40.), Klémán P. (87.) illetve: Czéhmeiszter (3.), Vadászi (54.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?