Előszállás-Perkáta: Kiélezett csatát hozott a derbi! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két 100%-os csapat találkozott a Megye III-as Dél csoportban vasárnap. Az Előszállás és a Perkáta ütközete kemény, férfias csatát hozott.

Az Előszállás SE Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Egy igazi rangadóhoz méltóan nagyon sok szurkoló előtt került megrendezésre a mérkőzés. Megítélésünk szerint mind a két csapat idegesen kezdte a találkozót, s ez kisebb-nagyobb szabálytalanságok formájában is megmutatkozott. Az első félidőben voltak ígéretes támadásaink, de leginkább a kapu előtt nem hoztunk higgadt döntéseket, s ennek köszönhetően nem beszélhetünk igazán lehetőségről sem. Mind a két csapat próbálkozott távoli lövéssel is, de a kapusoknak nem akadt komoly feladata.

A második félidő egy sajnálatos eseménnyel kezdődött, ugyanis védelmünk és csapatunk oszlopos tagja, Frigyes Romhányi térdsérülést szenvedett, s csak remélni tudjuk, hogy nem olyan súlyos, mint amilyennek tűnt. Jobbulást, Frici! A játékban nem történt változás, egyik csapat sem nyújtott közönségszórakoztató focit, az ívelések és hosszú labdák domináltak. Továbbra is jellemzőek voltak a kisebb szabálytalanságok, folyamatos futball nem alakult ki. A meccs krónikájához tartozik, hogy 1-1 alkalommal megzörgették a kapufát a csapatok, és az utolsó 15-20 percben ellenfelünk fizikálisan fölénk nőtt, de ez igazán „csak” egy említésre méltó lehetőségben mutatkozott meg.
Összességében egy kemény csatát láthattak a kilátogatók, mind a két csapat nagyon szeretett volna nyerni, de inkább csak a küzdelem dominált. Meglátásunk szerint igazságos pontosztozkodásra került sor, amelynek köszönhetőn a bajnokságban továbbra is van két veretlen együttes, s immáron már 9 meccs óta nem tudott legyőzni minket a Perkáta.

A magunk részéről sajnáljuk, hogy nem tudtuk azt nyújtani, amire képesek vagyunk, sajnos annak ellenére, hogy a rutin mellettünk szólt, többen is rágörcsöltek a meccsre, ami a játékukban, így pedig a csapat teljesítményében is megmutatkozott. Reméljük, hogy a szerényebb produkció miatt a szurkolóink nem fordítanak hátat nekünk, s továbbra is ilyen lelkesedéssel buzdítanak minket. Fantasztikusak vagytok! Szükségünk van Rátok, mert a versenyfutás a bajnoki címért folytatódik.”

Előszállás - Perkáta

kép 1 / 32

Előszállás – Perkáta 0-0
Előszállás, vezette: Nagy Károly (Gere Sándor, Zámbó Csaba)

Sárga lap: 2-2

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?