9 góllal terhelte a Főnix a Csákvár kapuját!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan kiszolgálta közönségét a Főnix. Pavlik József csapata egy híján tíz alkalommal vette be a Csákvár kapuját, mesternégyest is láthatott a publikum.

Az újonc Főnix a Vál elleni botlását leszámítva mindegyik találkozóját megnyerte eddig a Megye II-ben. A Csákvár II. ugyan két győzelemmel indított, azóta azonban zsinórban négy vereséget szenvedett. A papírforma könnyed Főnix-sikert ígért.

Ennek megfelelően a fehérváriak neki is estek ellenfelüknek, és már 20 perc után 2-0-ra vezettek Kovács és Bognár góljával. A félidő során Király J. megduplázta a hazaiak előnyét, így 4-0 volt a szünetben. A folytatásban a csereként pályára lépő Szalai is kettőt vágott, Király J. további kettőt adott találatai számához, sőt, a szintén friss emberként beszálló Vágner is beköszönt. A vége 9-0 lett, a Főnix ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Szombaton fehérvári rangadót rendeznek, ám a Videoton Baráti Kör és a Főnix meccsére egyes hírek szerint a nem túl közeli Vajtán kerülhet sor. A Csákvár II. a Csór ellen növelheti pontjai számát.

Év végén Megye II-es bajnoki címet ünnepelne a Főnix, de addig még sok meccset kell nyerniük Szalaiéknak
Év végén Megye II-es bajnoki címet ünnepelne a Főnix, de addig még sok meccset kell nyerniük Szalaiéknak

Főnix – Csákvár II. 9-0 (4-0)
Székesfehérvár, vezette: Wehovszky Gergő.

Főnix FC: Barsch – Totsche, Knausz, Király J., Kovács, Boros D., Ambrus (Peringer), Willerding Zs. (Szalai P.), Schäffer (Bánfalvi), Bognár (Vágner), Fésű (Kásler). Vezetőedző: Pavlik József.
Csákvár II: Tóth Z. – Szabó S. (Krausz), Hári (Mézner), Csikesz L., Magyari, Barócsi, Gulyás G. (Bélik), Imrefy, Gulyás J. – Csikós (Kincses), Csikesz Z. (Fehér). Vezetőedző: Takács József.

Gól: Kovács (10.), Bognár (19.), Király J. (26., 45., 80., 88.), Szalai P. (67., 87.), Vágner (84.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?