Balogh triplájával verte az Iváncsa a Szekszárdot!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két 11-es tarkította a találkozót.

Az Iváncsa részéről Bozai Attila így fogalmazott:

“Az első két tavaszi fordulóban a Szekszárd kétszer döntetlenezett az élmezőnyhöz tartozó csapatokkal, idegenben Dunaújvárosban, majd hazai környezetben a Grosics Akadémia ellen. Tudtuk róluk, hogy egy nagyon szervezett, fegyelmezett, jól kontrázó csapat, akik labdavesztés után bátran visszatámadnak, ezért egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk.

Villámrajtot vettünk, hiszen a második percben Büki szögletét Pribék lőtte az ötösről a kapuba, de meglepetésre a játékvezető érvénytelenítette a gólt. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, de csak ritkán tudtunk az ellenfél védelme mögé kerülni, mivel nagyon jól lezárták a területeket, és ha sikerült is, akkor a végjáték volt pontatlan. Érthetetlen módon, a szükségesnél többet próbálkoztunk tengelyben, ami szinte lehetetlen küldetésnek tűnt, ráadásul a szél támogatását sem használtuk ki, nem voltak átlövéseink. A vendégek főleg a kontrákra építettek, ami nem is volt veszélytelen.

A második félidő első percében egy 60 méteres előrevágott labdánál belső védőnk, Aradi Csaba rosszul számította ki a labda ívét, amiből ziccerbe került a vendégek csatára, de Dániel Csabi hatalmas bravúrral védett, és ez döntő momentum volt. Néhány perc múlva Balogh Laci lőtt középre egy labdát, ami egy vendég védő lábáról került a kapuba, de a játékvezető közbe sípolt, és a Lacival szemben elkövetett szabálytalanságért büntetőt ítélt, amit a sértett magabiztosan értékesített, 1-0.

Pár perc múlva a bal oldalról Büki varázsolta Balogh Laca fejére a labdát, ő pedig okosan fejelt a hálóba, 2-0.

A gól után egy kényszerű cserét kellett végrehajtanunk. Aradi Csabi már a szünetben jelezte, hogy fáj a lába, ennyit bírt, nem kockáztattunk.

A harmadik gólhoz is közel álltunk. Büki csente el a vendég kapus mélységi passzát, de végül szerelték, így oda lett a lehetőség.

Az utolsó félórában a vendégek mindent egy lapra tettek fel, nyomás alá helyeztek bennünket, és érthetetlen módon mi zavarodtunk meg a 2-0-s vezetésünk után. Kapkodtunk, pontatlanok voltunk, és ezért sem volt meglepő, hogy a 74. percben jogos büntetőhöz jutottak a vendégek. Fejes Péter állt a labda mögé, és a kapu bal oldalába tartó lövésébe Dániel Csabi csak bele tudott ütni, így egy gólra feljött a Szekszárd, 2-1.

Jöttek előre az egyenlítésért, de ezáltal hatalmas területek nyíltak mögöttük, amit egy kontra végén a 91. percben Balogh Laci könyörtelenül kihasznált, ezzel beállítva a végeredményt.

Nagyon fontos három pontot szereztünk egy masszív, szervezett csapat ellen, és biztos vagyok benne, hogy minden csapat vért fog izzadni ellenük. Sok sikert kívánunk a szimpatikus Szekszárdnak a hátralévő fordulókban.”

Iváncsa KSE – Szekszárdi UFC 3-1 (0-0)
Iváncsa, vezette: Gáspár András

Iváncsa: Dániel – Aradi (Kertai, 57.), Madarász, Szauter, Varga B. Hujber T., Balogh L., Folmer (Szellák, 61.), Cseszneki, Büki (Berényi, 83.), Pribék. Vezetőedző: Domján Attila
Szekszárd: Lékai – Kvanduk József, Aréna Á., Dudás D., Füredi – Rácz F., Budai, Lékó (Márton E., 74.), Tóth D. (Fejes, 61.) – Hegedűs M., Dombi G. (Károly, 78.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Gól: Balogh L. (53. 11-esből, 57., 92.) illetve: Fejes (74., 11-esből)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?