A 89. percben 10 emberrel mentett pontot a Szabadbattyán

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szokatlan jelenettel tarkított meccset játszott egymással a Szabadbattyán és az LMSK.

Az LMSK tudósítója így összegzett:

“Az őszi vereségért lett volna okunk visszavágni Szabadbattyánnak, és győzelmi reményekkel léptünk pályára. Jól is indult a találkozó, igaz a hazaiak is remekül kezdtek. Helyzetek mindkét kapu előtt mindjárt az elején. Ekkor már látni lehetett, nem lesz egyszerű mérkőzés. Nem is lett, de erről később.

A 24. percben Horváth góljával megszereztük a vezetést, és pár pillanat múlva Mocher is betalált, így már kettő nulla volt a javunkra. Ezután nem sokkal Baráth került helyzetbe, de lövését a hazai kapus hárította.

A félidő a hazaiaknak jött jól, akik mint utóbb kiderült a szünetben rendezték is soraikat.

A második játékrész nem úgy indult ahogyan megbeszéltük az öltözőben. Vendéglátóink nekünk estek, mint ahogyan arra számítani is lehetett, mi csak kerestük önmagunkat. Következett a mérkőzés 56. perce, amely olyan eseményt szült amit megyei pályán halandó ember még nem látott. Egy rossz ütemű becsúszás miatt büntetőhöz jutott Szabadbattyán csapata. A szabálytalanság tényét nem vitatta senki. A büntetőrúgást Kovács bravúrral hárította. Ezután azonban Czagány játékvezető, aki minden bizonnyal hátul is rendelkezik minimum két rendkívül éles szempárral, vagy beépített kommunikációs berendezéssel, melyen a fülére szóltak a videószobából, a tizenegyest megismételtette, mondván, valaki tőlünk a lövés pillanatában belépett. (Bár ilyen határozott lett volna végig mint ebben a szituációban.) Ezt köszönték és értékesítették a hazaiak (1-2).

A mérkőzés hátralevő részében izgalmas percek következtek. A Szabadbattyán komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, és egy büntetőt is hibáztak. Előttünk is adódtak lehetőségek, ám az újabb gól csak nem akart megszületni.

Ami nekünk nem sikerült, az a házigazdának igen. Az utolsó percben egy szögletet követően kiegyenlített a Szabadbattyán (2-2).Nem kellemes így pontokat hullatni, de gratulálunk a hazai csapatnak, mi pedig levonjuk a megfelelő konzekvenciákat és megyünk tovább.”

Szabadbattyán – LMSK 2-2 (0-2)
Szabadbattyán, vezette: Czagány Zoltán

Szabadbattyán: Jánky – Kelemen, Méreg, Takács (Sulák 51.), Petrovics, Végh, Schultz (Horváth F. 64.), Farádi (Győry 46.), Kovács G., Blaski (Penczer 46.), Lelkes (Ősz 35.).
LMSK: Kovács Z. – Virág, Kovács I., Mocher (Tímár 77.), Sütő, Horváth, Balla, Lázár (Iliás 75.), Baráth, Cziczineger, Nyikos.

Gól: Méreg (56.), Sulák (89.) illetve: Horváth (24.), Mocher (26.)
Kiállítva: Kovács G. (75., Szabadbattyán)

Címlapfotó: Szabadbattyán KSE (Facebook)
Forrás: LMSK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?