Bajor gólja döntött a 90. percben!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Herceghalom a Vál ellen is közel járt a bravúrhoz.

A Herceghalom tudósítója így fogalmazott:

“Napsütéses időben, szép számú közönség előtt kezdték a mérkőzést a csapatok. Az első fél óra tapogatózó játékot hozott, és inkább a mezőnyben gyúrták egymást a csapatok. A 28. percben a herceghalmi Pintér szánta el magát lövésre a kaputól 18 métere, de lövése a felső lécen csattant. Az ellentámadásból viszont a váli csapat megszerezte a vezetést, amikor egy beadásnál a hazai kapus röviden tolta ki a labdát, és Zágoni közelről a kapuba lőtt. Ezután egyenrangú küzdelem folyt a pályán, helyzetekkel mindkét oldalon.

A 64. percben a váli kapu elől kivágott labdát Kele szép kapáslövéssel küldte a váli kapu bal oldalába. Sajnos ezután a mérkőzés kezdett kissé eldurvulni, többek között a vezető bíró ítéleteinek köszönhetően. Bár mindét csapat kárára tévedett, döntően befolyásolta a mérkőzést két ítélete. Előszór Pálffy-t ütötte ki könyökkel váli ellenfele, és bár a vérző orrú hazai játékost leküldte a pályáról, retorzió nem követte az ütést. Nem sokkal később Lóczi hagyta faképnél védőjét, amikor Jakab utolsó emberként állította meg szabálytalanul a támadót. A piros lap azonban ezúttal is elmaradt. A játék igazságtalansága azonban ismét bekövetkezett, és a váli Bajor a 90. percben egy előre vágott labdát váltott gólra.

Ezután a játékvezető hosszabbítás nélkül, (bár többször sérülések miatt állt a játék) lefújta a mérkőzést. Az ilyen mérkőzésekre szokták mondani, hogy igazságos eredmény a döntetlen lett volna, de mindkét csapatnak voltak helyzetei a győzelemhez. Ezekkel a lehetőségekkel a váli csapat élt jobban, a szép számú, sportszerű vendég szurkolók örömére.”

Herceghalom – Vál 1-2 (0-1)
Herceghalom, vezette: Stump Tamás

Herceghalom: Virág – Pintér (Ráczkevy-Eötvös 75.), Moravecz, Veres, Hajdú, Gál (Odrobina 46.), Novák, Pálffy, Nagy G., Kele, Toroczkai (Göndöcs 68.) Vezetőedző: Urbán Zoltán
Vál: Marton (Kincses 63.) – Pintér, Székely, Kiss, Molnár (Hőlaki 75.), Zágoni, Magyar B., Jakab, Horváth (Fehér 75.), Bajor, Szarvas. Vezetőedző: Sinkó Csaba

Gól: Kele (64.) illetve: Zágoni (29.), Bajor (90.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?