Palóka gólja 3 pontot ért az Adonynak

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Döntő fontosságú lehet ez a győzelem az adonyiak számára a bennmaradás szempontjából.

Az Adony tudósítója így fogalmazott:

“Ismét eljött a felnőtt csapat fellépésének ideje, hazai pályára Seregélyes csapatát vártuk. A Suszter László 1 perces megemlékezése után el is kezdődött a küzdelem a 3 pontért.

Mentek a próbálkozások mind két fél részéről de számunkra kedvező helyzetekből és kipattanókból sem tudtunk értékesíteni. Az első félidőben Major Roland egy esést követően cserére szorult, mert kiugrott a jobb válla amelyet műteni is kell, ezúton is kívánunk Rolandnak mielőbbi felépülést.

Félidei pihenő után folytatva az első félidő játékát csak nem sikerült még mindig előnyt szerezni, már kezdtünk beletörődni a 0-0-ás döntetlenbe amikor is Palóka Csaba olyan 25 méterről egy jól eltalált labdával betalált ezzel megszerezve a csapatnak a vezetést és beállítva a végeredményt, 1-0.

Ismét megvan a 3 pont. Jelen pillanatban 16 ponttal a 12. helyen áll a csapat.”

Adony – Seregélyes 1-0 (0-0)
Adony, vezette: Krajcsovics Adrián

Adony: Hamar – Vászon (Bere 52.), Budai, Kovács J., Palóka, Vukaljovics, Szántó, Erdei, Major (Varga 27.9, Kőkuti (Kucsera 79.), Hegedűs.
Seregélyes: Závotka – Miklós, Hamburger, Muck, Szurovcsják, Rapai (Helbig 76.), Zsilovics, Deák (Benczik 58.), Penzer, Druzsin.

Gól: Palóka Csaba (87.)

Forrás: Adonyi VSK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?