Második hazai meccsét is hozta a Mány!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A második félidei jó játékának köszönhetően otthon tartotta a pontokat a Mány.

A Mány tudósítója így fogalmazott:

“Lejátszotta második hazai mérkőzését felnőtt labdarúgó-csapatunk. Ellenfelünk a megyei bajnokságban szereplő, felcsúti Puskás Akadémia csapata volt.

Verőfényes napsütésben, némi szellő kíséretében, több mint 200 néző előtt vonultak ki a pályára a csapatok. Az előjelek nehéz mérkőzést ígértek, ennek ellenére a mienk bizakodóak voltak, lehetett az öltözőben érezni a feszültséget, és az egészséges versenydrukkot. A talajjal, a körülményekkel, no meg egymás erejének feltérképezésével telt a mérkőzés első periódusa, és annak ellenére, hogy a Mány támadólag lépett fel, a vendégek játékában, gyorsaságában is benne volt a gólszerzés lehetősége.

Meddő fizikai és mezőnyfölényünk ellenére, a gól csak váratott magára, és a lelkes, odaadó közönség is hiába várta az első félidőben, a mindent, elsősorban a Puskás védelmét elsöprő rohamokat. Közepes színvonalon, de nagy iramban zajlott a játék, csak olykor kellett nagyobbat sípolnia a “hangszerébe”, a jól vezető Kupi játékvezetőnek.

Támadó felfogásunk ellenére, a Puskás is eljutott lehetőségekig, így a félidő végére érezni lehetett, valamit változtatnunk kell, hogy a győzelmet megszerezhessük. A Stáb szünetben változtatott, beállt a mindig agilis, veszélyes Mészáros Tomi, Jakab Tomi pedig a csatársorba lépett előre. Veszélyesebbé vált a játékunk, és fáradni látszó a vendégek is, egyre inkább bele-bele hibáztak a játékba. Aztán a magassági fölényünkből jól profitálva, egy szöglet utáni kavarodást, Mohácsi Geri ügyesen vágott a vendég kapuba (1-0), így megérkezett a várva-várt gólocska… Sokáig azonban nem lehetett felhőtlen a boldogság, hiszen egy rosszul elvégzett szabadrúgásunk után, a gyors vendégek lekontráztak, és Szabó Laci már csak a büntető területen belül, buktatni tudta a vendég csatárt. Tizenegyes!

Valami azonban volt a levegőben, hiszen Szabó Tomi, ahogy Bakonycsernye ellen is, parádés mozdulattal védte a büntetőt, így maradt az egygólos mányi vezetés!

A legfontosabb mozzanata volt a meccsnek, hiszen ezután a mieink varázsütésre, rövid időn belül lezárták a mérkőzést, hiszen Farkas Jani öngólja után, a mieink is jogos tizenegyeshez jutottak, amit Jakab Tomi vágott a felcsúti kapuba! Két perc, két gól, de kiböjtöltük, 3-0!

Összességében csapatunk megérdemelt győzelmet aratott, és a hibák ellenére, javuló játékkal fektettük két vállra a szomszédvári riválisunkat. Sportszerű, férfias küzdelem volt, ahol az egyre jobb csapategységünknek köszönhetően sikerült győzedelmeskednünk.

Szabó Dani barátomnak, és nehéz helyzetben lévő csapatának további sok sikert kívánunk a folytatásra, Takács Bertoldnak, aki a mérkőzésen súlyos vállsérülést szenvedett, mielőbbi felépülést, és gyors visszatérést kívánunk!

Vasárnap tovább folytatódik a hazai mérkőzéseink sora, hiszen a mindig- mindenkire veszélyes Fehérvárcsurgó csapatát fogadjuk, 15 órakor, szombaton pedig 10 órakor, Mány-Tordas ifi meccset rendezünk!

Köszönjük a szurkolást, a jelenlétet, hogy megyei mérkőzésen ilyen sokan eljöttetek, és segítettetek a győzelem megszerzésében! Köszönjük, és számítunk rátok a továbbiakban is!”

Puskás Akadémia FC III. – Mány 0-3 (0-0)
Mány, vezette: Kupi Zoltán

Puskás Akadémia FC III.: Gyulai – Takács, Molnár, Horváth, Boros, Tóth (Szabó D. 78.), Kocsis, Takács (Sebján 80.), Farkas J., Királyvári, Kóbor.
Mány: Szabó T., Radovits (Apostagi K. 89.), Mohácsi, Rimele, Krómer (Mészáros 82.), Szabó L. (Schnobl 86.), Jakab T., Radovics (Apostagi B. 88.), Hajdú, Nagy M. (Mészáros T. 46.), Radovits.

Gól: Mohácsi (63.), Farkas J. (83., öngól), Jakab (85.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?