Az Iváncsa a Paks csapatával mérkőzött meg!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatpontos meccset játszott az Iváncsa a Paks ellen, hiszen éppen hárompontos előnnyel rendelkezett Domján Attila csapata az atomvárosi gárdával szemben.

Az Iváncsa KSE Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Már a 4. percben helyzet alakult ki az Iváncsa kapuja előtt, amikor Hahn János 8 méterről leadott lövését Dániel Csaba bravúrral védte. A 15. percben hibázott a hazai védelem, ezt használta ki Hahn, labdaszerzés után remek labdával hozta helyzetbe Fejős Áront, aki közelről a kapuba lőtt, 0-1. 10 perccel később ismét a hazai kapus volt a főszereplő, amikor Adamcsek Máté közeli pörgetésénél megint bravúrt mutatott be.
A 36. percben aztán már Dániel Csaba sem tudta megmenteni a hazai együttest az újabb góltól! A remekül játszó Hahn János ugratta ki Fejős Áront a leshatáron, aki a kapuig meg sem állt, és 14 méterről a kapu bal oldalába tekert, 0-2.

A második játékrészben kiegyenlítettebbé vált a játék, a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek. Balogh László és Varga Bence is helyzetbe került, de gólt nem sikerült szerezniük. Az idő múlásával az egyre inkább kitámadó hazaiaknak ki más, mint Hahn János vitte be a kegyelemdöfést: a 93. percben lesgyanús helyzetből indulva 12 méterről jobb külsővel a jobb alsó sarokba nyeste a labdát, 0-3.

Összességében elmondható, hogy magabiztos játékot bemutatva vitte el a három pontot Iváncsáról a vendég Paks együttese.”

Iváncsa KSE – Paksi FC II. 0-3 (0-2)
Iváncsa, 300 néző. Vezette: Juhász Bálint.

Iváncsa KSE: Dániel – Balogh L., Kertai, Imrik (Nédó), Bartha (Berényi), Varga, Szauter, Fekecs, Aradi, Folmer (Majláth), Pribék. Vezetőedző: Domján Attila
Paksi FC II.: Rácz – Bagó, Fejős (Nagy R.), Bognár, Báló, Hahn, Zachán, Berdó (Györgye), Nagy Á., Hanol, Adamcsek (Vlasics)

Gól: Fejős (15., 36.), Hahn (93.)
Jók: Dániel Csaba, Bartha Tibor illetve: Hahn János (a mezőny legjobbja), Báló Tamás, Fejős Áron

Címlapfotó: Viktor Csordás (Youtube)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?