Tartja a lépést az élmezőnnyel a Martonvásár! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Lajoskomárom otthonában a duplázó Hacioglu Sinan vezetésével magabiztosan nyert a Martonvásár. Ezúttal a vendégek cserekapusának nem kellett mezőnyben bizonyítania!

A Martonvásári SK Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Legutóbb mikor itt jártunk még a cserekapusunknaknak is játszani kellett mezőnyben, most viszont teltház volt a kispadon. A hazaiak edzője, aki korábban Iváncsán edzősködött, garancia volt rá, hogy nem lesz könnyű dolgunk.

A jó időben nem kímélték egymást a csapatok, férfias harc folyt a pályán, amit a Tolna megyei játékvezetői hármas jól kontrolált. Helyzetek akadtak mindkét oldalon, és ahogy telt az idő, egyre veszélyesebb helyzeteket dolgoztunk ki, és már mezőnyfölényben játszottunk. A fölény góllá érett a 44. percben, ekkor egy lekészített labdát Sinan lőtt a kapufa érintésével a bal alsó sarokba, 0-1.

A második félidő elején a frissen becserélt Kovács Dániel lövését védte bravúral a hazai kapus. A hazaiak erejéből már jobbára a védekezésre futotta, helyzetük elvétve volt. A 77. percben egy előrevágott labdával Sinan iramodott meg, a pánikszerűen kirohanó kapus mellett eltolta a labdát, és gurított a kapuba, 0-2. A 83. percben szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól 25 méterre, a szabadrúgást Kanyó vágta védhetetlenűl a kapuba 0-3.

Jó játékkal hoztuk el a három pontot, a hazai csapatban több van, mint amit a tabellán jelenleg elért helyezésük mutat. Szép volt fiúk!”

Lajoskomárom - Martonvásár

kép 1 / 11

Lajoskomárom – Martonvásár 0-3 (0-1)
Lajoskomárom, vezette:

Lajoskomárom: Sári – Nyári, Kövecses (Berta), Posta, Gergő (Vései), Nyitrai, Falvai, Borbás, Fodor, Czéhmeiszter, Szabó Z. Vezetőedző: Miskovicz Bálint
Martonvásár: Végh Z. – Hernádi, Vörös F. (Tokodi), Radics (Kádádr), Neuvert (Berczi), Hacioglu Sinan (Cziklin), Kanyó, Magyar (Kovács D.), Kővári, Szilágyi, Cservenka. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Hacioglu Sinan (44., 77.), Kanyó Richárd (83.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?