Az Ikarus-Maroshegy reményei élnek a feljutásra!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az NB III-as osztályozó első fordulójára szombaton sor került, a korábbi válogatott csatár, Kenesei betalált Matócza hálójába.

Nem ledolgozhatatlan, de komoly hátrányt szedett össze az Ikarus-Maroshegy a Komáromi VSE vendégeként. A korábbi kiváló NB I-es csatár, a 41 esztendős Kenesei Krisztián még mindig érzi a kaput, már a 6. percben betalált, szabadrúgásból volt eredményes. A hazaiak a továbbiakban is irányítottak, mezőnyfölényben futballoztak, de az Ikarus szervezett védekezésének köszönhetően maradt a szünetig az 1-0.

A második félidő 66. percében jogos büntető után Solymos nöbrlzr kettőre Bozsik Péter csapatának előnyét. Akcióból nem tudott betalálni a hazai csapat, de az Ikarus-Maroshegy sem tudott szépíteni, pedig a továbbjutás szempontjából fontos lett volna az idegenben lőtt gól. Maradt a 2-0.

A visszavágóra június 16-án, szombaton kerül sor Székesfehérváron.

Komáromi VSE – Ikarus-Maroshegy 2-0 (1-0)
Komárom, 800 néző, vezette: Kovács Gergely

Komárom VSE: Rigó – Módi (Vincze 81.), Kovács I., Schiller, Véght, Musitz (Simigla A. 61.), Kiss K. (Szabó 70.), Solymos, Katona, Kenesei K., Végh. Vezetőedző: Bozsik Péter
Ikarus-Maroshegy: Matócza – Kummer (Boros 87.), Horváth Zs., Jámbor, Tóth R., Bencze, Klémán P. (Szente D. 62.), Andróczi, Farkas, Hart (Varga F. 73.), Pongrácz.

Gól: Kenesei K. (6.), Solymos (66., 11-esből)

További osztályozós eredmények:

REAC – Sárvár FC 0-0
Eger SE – Balatonfüredi FC 5-1
Szajol KLK – Sajóbábony VSE 3-2
UFC Nagykanizsa – Nagyatádi FC 5-0
Kecskeméti LC Kft. – Hajdúböszörményi TE 4-0
Herold Trans Ménfőcsanak – SBTC Kft. 4-2

Fotó: KVSE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?