Megkergettek egy Tolna vármegyei játékvezetőt, válaszul otthon marad a hétvégén az összes vármegyei kollégája

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Úgy döntöttek, inkább a családjukkal töltik a hétvégét ahelyett, hogy kergetőznének a szurkolókkal.

Szerda este elkezdett terjedni a hír, hogy a Tolna vármegyei játékvezetők nem fognak működni a hétvégén egyetlen bajnoki mérkőzésen sem. Nem pusztán egy pletykáról volt szó, derült ki utólag.

Csütörtökön ugyanis Makai János, a Tolna vármegyei Játékvezető Bizottság elnöke megerősítette a hírt a teol.hu számára. Minden játékvezető leiratkozott a listáról a hétvégére.

Tettüket azzal indokolták, hogy inkább családjuk körében töltik a hétvégét. Nem szeretnének ugyanis olyan helyzetbe keveredni, mint amibe egyik kollégájuk két hete Mórágyon csöppent.

Kiss Gergely játékvezetőt ugyanis megkergették a szurkolók. Az esetről videó is készült.

Krausz Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség tolnai sportigazgatója is megerősítette a játékvezetők tömeges leiratkozásáról szóló hírt a lap számára. Ettől a bajnoki mérkőzéseket még megrendeznék, a cél, hogy társ vármegyék játékvezetői működjenek ezeken az összecsapásokon.

Nem megy ritkaságszámba, hogy más vármegyék játékvezetői tevékenykedjenek egy-egy találkozón. Ilyesmire már Fejér vármegyében is volt példa. Az viszont eddig nem fordult elő Tolna vármegyében, hogy a teljes keret hiányozzon.

Tolna vármegyében ősszel már volt probléma a vármegyei meccsek kapcsán. A Kajdacs-Szedres mérkőzésen trágár beszédek következtében hat játékosnak mutatta fel a piros lapot a spori.

A közösségi oldalon dúlt a kommentcsata. Makai János akkor azt nyilatkozta a teol.hu számára, hogy olyan kifejezések hangzottak el, amelyek kocsmai verekedés előtt szoktak.

Az elnök azt mondta, ez nem fér bele. Senki sem köteles ilyen szavakat eltűrni.

Tolna vármegyében két fordulót játszanak le még ősszel a csapatok a tervek szerint. Az egyikre ezen a hétvégén, a másikra a következő hétvégén kerülne sor. Kérdés, hogy a Tolna vármegyei játékvezetők csak erre a hétvégére iratkoztak le, vagy a jövő hétvégén is távol maradnak a futballpályáktól.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?