Így kergették a játékvezetőt a szurkolók Tolna vármegyében – VIDEÓ

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A fontos mérkőzésen az egyik szurkoló elvesztette a kontrollt.

Fordulatos mérkőzést játszott egymással Tolna vármegyében egymással a Mórágyi SE és a Kakasd SE. A vármegyei I-II. kvalifikáció 12. fordulójának keretein belül bonyolították le a mérkőzést még november 5-én, Mórágyon, a Márton József Sporttelepen.

A mérkőzésen sokáig nem született gól. Közel egy órányi játékot követően a hazaiak szereztek vezetést Sárközi Krisztofer Sándor góljával. Öt perc múlva azonban a vendége egyenlítettek Márk Attila találatával.

A hajrá elején a vezetést is átvette a Kakasd, miután Márk Krisztián zörgette meg a hálót. A 81. percben újból Márk Attila volt eredményes, így már 1-3 volt az állás.

Két perccel a rendes játékidő vége előtt a mórágyiak egy gólra zárkóztak Kanalas István találatát követően. A második félidőben egyre gyakrabban került elő a sárga lap, a találkozón összesen négy hazai és négy vendég játékos részesült ilyen figyelmeztetésben.

Egészen addig, amíg eljött a 94. perc. Ekkor Kiss Gergely játékvezető kiállította a hazaiak 15-ös számú játékosát, a 18 esztendős Kanalas Istvánt.

A találkozót 3-2-re megnyerte a vendég csapat. Az egyik szurkoló nehezen viselte a történteket, és megkergette a találkozó játékvezetőjét.

Az esetről felvétel is készült. A TEOL videója ide kattintva érhető el.

A dolognak komoly következménye lett. A Tolna vármegyei játékvezetők úgy döntöttek, hogy nem teszik ki hasonló incidensnek magukat a hétvégén, és leiratkoztak a mérkőzésekről.

A Tolna vármegyei forduló azonban nem fog elmaradni. Krausz Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség tolnai sportigazgatója elárulta, milyen megoldást találtak ki a speciális helyzetre.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?