Kitettek magukért a sárosdiak: 9-et vágtak a válogatott meccs árnyékában

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szinte egyszerre kezdődött a magyar válogatott sorsdöntő mérkőzése és a Sárosd-Enying vármegyei rangadó.

Hosszas huzavona előzte meg, hogy mikor fogják megrendezni a Bulgária-Magyarország eb-selejtezőt. Sokáig úgy lehetett hinni, hogy este 8 órakor fog kezdődni a meccs, de olyan hírek is terjedtek, hogy nem is fogják lebonyolítani.

Végül csütörtökön 18:00-tól indult útjára a labda Bulgáriában. Amikorra kiderült a mérkőzés időpontja, addigra viszont már lekötötték, hogy 18:15-kor fog kezdődni a Sárosd-Enying találkozó.

Az ütközetet szombaton rendezték volna meg Seregélyesen, ám akkor nem tudták lejátszani. Most viszont sor került az összecsapásra Székesfehérváron, a Mezővári József Sporttelepen.

A találkozó hetedik percéig a sárosdi Vámosi Róbert István duplázni tudott. Csepregi Imre Bence bő fertályórát követően szépített.

Ezt követően beindultak a sárosdiak, és zsinórban hét gólt szereztek. Szekeres marcell és Klémán Máté is duplázott, de Vámosi Róbert is szerzett még egy gólt, és Majláth Henrik is betalált.

A találkozó végén két enyingi játékos szerzett gólt. Szépséghiba, hogy előbb Kollár Péter a saját kapuját vette be. Az utolsó találatot viszont Schütz Dániel a megfelelő kapuba lőtte, beállítva a 9-2-es végeredményt.

A sárosdiak így felkapaszkodtak a negyedik helyre, megelőzve a Mór együttesét. Ha jól teljesítenek a hátra lévő meccseken, akár a Kápolnásnyék együttesét is befoghatják. Lemaradásuk négy pont riválisukkal szemben, ám a Sárosd két meccsel kevesebbet játszott.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 13. forduló
Sárosd – Enying 9-2 (4-1)

Az élmezőny állása:

  1. MÁV Előre FC Főnix 32 pont
  2. Sárbogárd 28 pont
  3. Kápolnásnyék 26 pont
  4. Sárosd 22 pont
  5. Mór 21 pont
  6. Tordas 21 pont

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?