Létszámproblémák az utánpótlásban, külön engedélyt kapott a Sárosd

Fejér megye, Fejér Megye II, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két U-13-as csapat sem tudott teljes csapattal kiállni a hétvégén, az egyiket hamarosan ki is zárhatják.

Kulcs U-13-as csapata 8 fővel jelent meg 2023. november 11-én a 10:00-kor kezdődő Kulcs-Nagyvenyim bajnoki mérkőzésen. Ez volt a harmadik alkalom a bajnokság során, hogy a kulcsiak U-13-as együttese létszámhiányosan állt ki.

A Kulcs U-13-as csapata ellen versenyügyi eljárást kezdeményezett a Versenybizottság. Ha mégegyszer létszámhiányosan áll ki az együttes, akkor ki kell őket zárni a szabály szerint.

Sárosd U-13-as csapata is 8 fővel jelent meg a legutóbbi bajnoki mérkőzésén. A Kápolnásnyék-Sárosd utánpótlás mérkőzésre 2023. november 12-én 13:30-tól került sor.

A Sárosd U-13-as csapata ellen is versenyügyi eljárás indult. A sárosdiakat még nem fenyegeti a kizárás réme, mivel először küzdöttek létszámproblémákkal ebben a szezonban.

Különleges engedélyt kaptak a sárosdiak

2023. november 19-én 13:00-kor fog kezdődni a tervek szerint a Polgárdi-Sárosd II. vármegye kettes bajnoki mérkőzés. A Sárosd II. megkapta a Versenybizottság külön engedélyét alapos indok figyelembevételével, hogy Bolla János Ákos kapus poszton szerepelhessen az együttesben a következő bajnoki mérkőzésen.

A 18 éves fiatal labdarúgó eddig a Sárosd vármegye egyes csapatának kapuját védte bajnokikon és kupameccseken egyaránt. Most a Sárosd vármegye egyes és vármegye kettes csapata egyidőben játszik a hétvégén, Bolla János Ákos a vármegye kettes csapatban juthat szóhoz..

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?