Felfüggesztettek egy rutinos játékvezetőt, büntetést fizethet a Főnix, a Cece és a Sárszentágota is

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Még mindig kérdéses, mi lesz a következménye a kislángi balhénak.

A MÁV Előre FC Főnix vármegye egyes csapata a legutóbbi bajnoki mérkőzésen hét sárgát és egy piros lapot gyűjtött össze. A fehérvári együttes 27 ezer forintos bírságot kapott.

A Cece csapata sem úszta meg büntetés nélkül. A vármegye hármas együttes hat sárga lap miatt kapott 12 ezer forintos csekket.

Az ugyancsak vármegye hármas Sárszentágotának is bűnhődnie kell. Az ágotaiak 5 sárga miatt 10 ezer forinttól fognak megszabadulni.

Lendvai Tamást, a Sárosd U-19-es csapatának edzőjét egy soron következő U-19-es bajnokin nem tevékenykedhet sportszakemberként. A hivatalos indoklás szerint a Sárosd-Pákozd U-19-es mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartást.

Ugyanilyen büntetésben részesült Mészáros Ferenc, az 1908 SZAC csapatának vezetőedzője. A tréner az 1908 SZAC-Iváncsa regionális U-19-es meccsen gorombáskodott a játékvezetővel.

Nem derült még ki a kislángi balhé következménye. A Kisláng-Polgárdi U-16-os bajnoki mérkőzésen a Polgárdi technikai vezetőjét, Enyed Istvánt állították ki, ügyében még nem született döntés. Mint ismert, a Kisláng-Tác vármegye hármas felnőtt mérkőzésen pedig szurkolói rendbontás történt.

2023. november 21-én kedden 16:00-kor újabb fegyelmi tárgyalásra kerül sor. Erre várják Enyed Istvánt és Szabó Györgyöt, a Kisláng elnökét, Kárász Istvánt, a Kisláng főrendezőjét, Obuch Zoltánt, a mérkőzések játékvezetőjét továbbá Kalincsák Ádámot és Lukács Péter Józsefet, akik asszisztensként ténykedtek.

Enyed István sportszakemberi tevékenységét felfüggesztették. Obuch Zoltán játékvezetői tevékenységét ugyancsak felfüggesztették a tárgyalás napjáig, így ő a hétvégén sem sípmesterként, sem asszisztensként nem fog működni.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?