Vármegye III: Szokatlan időpontban lesz bajnoki Söréden, utolsó őszi meccsére készül a Velence

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem akármilyen meccsel búcsúzik a félszezontól a Velence, bebiztosíthatja őszi elsőségét a Kisláng.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 14. forduló

Söréden már vasárnap délelőtt 11:00-kor útjára indul a labda. A helyi csapat első győzelmére készül, ám a jó erőkből álló vendégük, a pázmándi csapat esélyesebb a pontok megszerzésére.

Délután 13:00-tól lesz a többi mérkőzés a csoportban. Az újonc Pusztavám toronymagas favoritként várja az Újbarok elleni mérkőzést.

A sereghajtó Csókakő számára aligha terem majd babér a Tordas-Gyúró Egyetértés csapata ellen. A nyáron egyesült gárda odaérhet a dobogóra is a végelszámolásnál, ám ehhez az ilyen mérkőzéseken nem lehet hibázni.

A szebb napokat is látott, hat meccse nyeretlen Kajászó a hasonlóan rossz passzban lévő Ráckeresztúrt fogadja. A keresztúriak a legutóbbi öt bajnokijukon nem tudtak nyerni, pedig jól kezdték a szezont. Kérdés, hogy most magukra találnak-e, hiszen a kajászói katlanban a tabellán előkelőbb helyen álló csapatok is megizzadtak már.

Az éllovas Velence biztos őszi elsőként várja a Dinnyés elleni derbit. Bár a találkozónak igazából csak a dinnyésiek számára van tétje, a listavezető aligha veszi majd félvállról az ütközetet. Ez lesz a velenceiek utolsó meccse idén, biztosan szeretnének szép eredménnyel búcsúzni a közönségüktől.

2023. november 19. vasárnap 11:00
Söréd – Pázmánd

2023. november 19. vasárnap 13:00
Pusztavám – Újbarok
Csókakő – Tordas-Gyúró Egyetértés
Kajászó – Ráckeresztúr
Velence TSE – Dinnyés

A tabella állása:

 1. Velence 31p
 2. Kápolnásnyék II. 21p
 3. Iszkaszentgyörgy 21p
 4. Baracska 20p
 5. Dinnyés 19p
 6. Pázmánd 15p
 7. Tordas-Gyúró Egyetértés 15p
 8. Ráckeresztúr 14p
 9. Pusztavám 14p
 10. Kajászó 9p
 11. Újbarok 7p
 12. Söréd 2p
 13. Csókakő 1p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

Délen lesz egy mérkőzés szombaton is. A múlt heti fiaskót követően a lajoskomáromiakra újabb erőpróba vár, hiszen a jó erőkből álló Kőszárhegy látogat hozzájuk.

Vasárnap a kétarcú Vajta a szintén kétarcú Sárszentágotával fog meccselni. A két csapat hasonló játékerőt képvisel és hasonló formában is van: a legutóbbi öt mérkőzésükből mindketten hármat nyertek meg, így kiélezett rangadóra lehet számítani.

A Tác-Csősz az a csapat, amely egyedüliként tudott eddig pontot szerezni az éllovas Kisláng ellen. Két döntetlent követően otthon most minden bizonnyal nyerni fog a táci együttes, hiszen ellenfele a sereghajtó Ssabadegyháza lesz.

Az öt meccse veretlen LMSK két döntetlent követően újra nyerhet. Ellenfele ugyanis az a Rácalmás lesz, amely idegenben finoman szólva sem remekel. Az almásiak otthonuktól távol eddig egyszer sem tudtak nyerni, igaz, utóbbi két idegenbeli mérkőzésükön mindkétszer pontot szereztek.

A Kisláng már a hétvégén bebiztosíthatja őszi elsőségét, ehhez nem kell mást tennie, mint nyerni Cecén. Erre minden esély meg is van, hiszen a ceceiek a legutóbbi két meccsükön sem gólt, sem pontot nem szereztek.

Alapon két középmezőnybeli csapat csap össze egymással: a helyiek a Déget fogadják. Az alapiak három meccse veretlenek, a dégi együttes viszont a múlt héten bizonyította, képes meglepetést okozni, így nem lehet biztosra venni a találkozó kimenetelét.

2023. november 18. szombat 13:00
Lajoskomárom II. – Kőszárhegy

2023. november 19. vasárnap 13:00
Vajta – Sárszentágota
Tác-Csősz – Szabadegyháza
LMSK – Rácalmás
Cece – Kisláng
Nagylók – Kulcs
Alap – Dég

A tabella állása:

 1. Kisláng 28p
 2. Lajoskomárom II. 24p
 3. Nagylók 24p
 4. Kőszárhegy 22p
 5. Sárszentágota 19p
 6. Vajta 16p
 7. LMSK 15p
 8. Alap 14p
 9. Cece 13p
 10. Dég 12p
 11. Tác-Csősz 12p
 12. Rácalmás 11p
 13. Kulcs 8p
 14. Szadegyháza 1p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?