Itt a vége: bejelentette a vármegye hármas csapat, hogy visszalép

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tavaszi mérkőzéseiket nem fogják lejátszani.

Újabb vármegyei csapat lépett vissza a pontvadászattól. A csapat neve mellett az adatbankban már a “Kizárva” felirat szerepel.

A klub eddigi eredményeit törölték a protokollnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy mindenki, aki pontot, pontokat szerzett a visszalépett csapat ellen, elvesztette azokat. A gólkirályi címre hajtó játékosok számára jó hír viszont, hogy a gólokat nem törölték.

A visszalépő csapat a Nógrád Vármegyei III. osztály Északnyugat csoportjában szereplő Ipolyszögi SE. A csapat visszalépéséről már a Magyar Labdarúgó Szövetség Nógrád Vármegyei Igazgatósága is beszámolt. A közleményben megjegyzik, hogy a bajnokság hátralévő fordulóiban az Ipolyszögi SE kisorsolt ellenfelei szabadnaposak lesznek.

A Nógrád vármegyei harmadosztály északnyugati csoportjában így nyolc helyett hét folytatja a pontvadászatot. Az első helyen a Dejtár SE áll, amely 12 meccsen 30 pontot szerzett.

A nógrádi harmadosztályú bajnokságok csak március második hétvégéjén fognak elkezdődni. Érdekesség, hogy ott még június második hétvégéjén is rendeznek majd bajnoki mérkőzést a tervek szerint, Fejér vármegyében azonban ennél hamarabb befejeződnek majd a bajnokságok.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?