Az MTK-nál és a Mezőkövesdnél is megfordult, akit megszerzett a Bicske

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Tischler Patrik után újabb nagy név csatlakozik a Bicskéhez, nem akárkiről van szó.

A Bicskei TC fontos bejelentést tett közzé a közösségi oldalán. A hír meglehetősen friss, hiszen mindössze egy nappal ezelőtt látott napvilágot.

A Fejér vármegyei csapathoz csatlakozott Benkő Zsolt masszőr. Pályafutása során az MTK Budapest korosztályos és felnőtt csapatánál is tevékenykedett, majd az NB I-es Mezőkövesdnél is dolgozott.

A bicskeiek egyúttal megköszönték Dóra Tibor munkáját, aki beugró masszőrként dolgozott a csapatnál. Betegsége ellenére Bács-Kiskun vármegyéből naponta ingázott, így csinálta végig az előző szezont.

A bicskeiek parádésan szerepeltek az előző szezonban az NB III. Észak-Nyugati csoportjában. A csapat a 66 pontos OPUS TIGÁZ Tatabánya mögött a második helyen végzett 63 ponttal, megelőzve a VSC 2015 Veszprém és a III. Kert TVE együttesét, amely Fehér Csabával erősített. 

Nem minden Fejér vármegyei gárdának ment ilyen jól a nemrég véget ért idényben. A Dunaújváros együttese mellett kiesett a Fehérvár FC második számú csapata is a vármegyei első osztályban.

A MÁV Előre FC Főnix viszont az NB III-ban folytathatja. A fehérváriaknak osztályozót sem kellett játszania, miután szerencsésen alakult számukra a sorsolás.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?