A Facebookon toboroz játékosokat a Fejér vármegyei csapat

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Azt is elárulták, mit tudnak biztosítani.

A Kálozi Sportegyesület toborzót hirdetett meg a közösségi oldalán. Utánpótlás játékosokat várnak különböző korosztályokban.

2024. június 25-én 18:00-tól számítanak azon fiatal labdarúgók megjelenésére, akik szeretnék a Káloz színeiben rúgni a bőrt.

  • U-10-11: 2014-2015. január 1 és december 31 között született fiúknak
  • U-13: 2012. január 1. és 2013. december 31. között született fiúknak
  • U-15: 2010. január 1. és 2012. december 31. között született fiúknak

Ugyanezen a napon, ugyanekkor várják az:

  • U-16: 2009. január 1. és 2011. december 31. között született fiúknak
  • U-19: 2006. január 1. és 2011. december 31. között született fiúknak

Az U-19-ben öt fő 2004. január 1. után született játékos is szerepelhet, a káloziak így ebben a korosztályban is várják a jelentkezőket. Nem csak azokat várják, akik Kálozon laknak, hanem a focit szerető gyerekeket is a környékbeli településekről.

A káloziak közzétették, hogy mit tudnak biztosítani. Heti két edzésen képzett trénerek fogják tanítani a gyermekeket a foci alapjaira.

Minden korosztálynak megfelelő képzést és versenyzést fognak garantálni. Fejlődési és továbblépési lehetőséget szavatolnak helyben vármegye kettes felnőtt csapatban vagy magasabb osztályban.

Amennyiben igény merül fel rá, akkor egyéni képzési programot indítanak. A versenyeztetéssel kapcsolatos költségeket, a játékengedélyt és az orvosi vizsgálatot az egyesület fizeti.

A meccsekre a klub által szervezett módon, busszal történik az utazás. Ennek költségét szintén állja a kálozi csapat.

A felszerelést, valamint annak mosását ugyancsak garantálja a Kálozi SE. Ebbe beletartozik a mez, a nadrág, a sportszár, valamint a megfelelő mennyiségű labda és az edzést segítő eszközök.

A csapat játékosai melegítőt kapnak az utazáshoz valamint az egyesület által szervezett rendezvényeken való megjelenésre. A pályák rendezettek, jó minőségűek.

Elvárásként az edzéseken és meccseken való részvételt fogalmazták meg. A játékosoknak az egyesületet, a települést megfelelően kell képviselnie.

A jelentkezéssel kapcsolatos információkról és az elérhetőségekről erre a linkre kattintva lehet tájékozódni.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?