Zsinórban hatodszor nyert a Mány

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Radovics Márton duplával segítette győzelemhez csapatát a Csór ellen.

A Mány tudósítója így írt:

“A bajnokság 6. fordulójában a mányi fiúk a Csór Truck Trailer FC csapatát látták vendégül.
Aki a mérkőzés előtt a tabellát szemezgetve, legyintett: sima hazai meccs, azt már a derbi előtt óvva intettük, hiszen a fiatal csóri csapat mindenkire veszélyes, szépreményű, gólra-törő társaság, így cseppet sem lesz sétagalopp megszerezni sorrendben hatodik bajnoki győzelmünket!

Hogy ez nehéz is volt, nem lepte meg a stábot és a csapatot, hiszen 3-0-ás győzelmet arattunk, de meg is kellett erősen dolgoznunk érte.

A csapatból ezúttal hiányzott egyik “karmesterünk”, Radovits Ádi, és Jakab Tomi, de kisebb átszervezéssel, masszív, stabil csapat futott ki a gyepre, a szépszámú mányi közönség elé.

A mérkőzés elején, nehezen találva a fogást a vendégeken, inkább erőteljes mezőnyjáték folyt a pályán, sőt, néhányszor a gyors vendégcsatárok, Budai és Kauffmann okoztak veszélyt Szabó Tomi kapuja előtt. Ennek ellenére, mezőnyfölényben fociztunk, de a gördülékeny csapatjáték ma kevésbé volt felfedezhető. Aztán a félidő derekára, már Radovics Marci is ordító helyzetben fölé lőtt, majd több oldalról bejövő beadás okozott bonyodalmat a csóri védőknek, de gól még nem született.

A félidő utolsó percében, talán a támadójáték közötti különbség is kidomborodott, hiszen Deák Bálint ügyesen verte meg a védőjét, majd még egyet a bal oldalon, és szép gól lőtt Kalapács kapus hálójába! Megtört a jég, talán a legjobbkor, hiszen egyből szünet következett, lehetett rendezni a sorokat! 1-0!

Szünetben, a gólnál megsérülő Deák Bálintot kellett cserélni, de a helyette beálló Mészáros Martinka is jól szállt be a meccsbe.
A második félidőben több lehetőséget tudtunk kialakítani, a Csór kénytelen volt feljebb tolni védekezését, ezáltal több terület adódott a lendületesen támadó Mány előtt. Elsősorban a jobb oldalon veszélyeztettek a mieink, de a beadások, pontrúgások rendre célt tévesztettek. Az egyre csökkenő csóri kontrák ugyanakkor komoly veszélyt jelentettek, annak ellenére, hogy a légteret végig uralta a Mohácsi-Rimele védőpáros. A 60. percben egy eladott labdára Radovics Marci csapott le, és lőtt szép gólt, talán eldöntve a 3 pont sorsát is! 2-0!

Jöttek a frissítő cserék sorban, de a mérkőzés eldőlni látszott, hiszen a vendégek már nem értek fel a mányi kapu elé, két komoly lövés ellenére, nem volt már benne a találkozóban a meglepetés. A 80. percben szintén Marcika tette fel az “i”-re a pontot, hiszen újabb remek góljával, kialakította a 3-0-ás végeredményt!

Összességében egy jó játékerőt képviselő, dinamikus, szimpatikus Csór-t sikerült legyőznünk, amelyen maximálisan érezhető az elmúlt évek vezetői, és edzői munkája. Szép reményű, fiatal csapat, aki ellen mindenki “felkötheti azt a bizonyost”! Sok sikert kívánunk Nektek a bajnoksághoz!

A mieink akadozva, de nagy elánnal, nagy lelkesedéssel játszottak, jókor, jó ütembe lőve a gólokat, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, folytatva remek sorozatunkat!

Igazi csapatmunka volt, szerencsére nem először, reméljük nem utoljára!

Kerkuska játékvezető remek felfogásban, jó szemmel vezette a rettentően sportszerű találkozót, annak ellenére, hogy ismét egy asszisztenssel kellett “pályára lépnie”, végig jól helyezkedett!”

A Csór tudósítója így írt:

“A csapat az első félidőben remekül tartotta magát, sőt elmondhatjuk, hogy a játék egyes elemeiben az ellenfelünk fölé nőttünk. Sajnos az utolsó percben a hazaiak egy előrerúgott labdát gólra tudtak váltani, így a lehető legrosszabbkor kaptuk a gólt. 1-0-s hazai vezetéssel zárult a félidő. A második játékrészben a mányiak nagyobb iramot kezdtek diktálni, aminek következtében a 60. percben a második góljukat is megszerezték. A 80. percben a harmadik góljukat is megszerezték. 3-0 lett a végeredmény. Mitől sikeres ebben az évben a mányi csapat? Kemény, ütközős focit játszanak, a fizikai erő dominál a játékukban.
Mi a jövő héten a Velence II csapatát fogadjuk, reméljük nagyobb sikerrel! Aki teheti, látogasson ki a mérkőzésre!”

Mány – Csór 3-0 (1-0)
Mány, vezette: Kerkuska Miklós

Mány: Szabó T. – Radovits, Csitári (Apostagi), Mohácsi, Rimele, Ország, Radovics, Deák (Mészáros), Hajdú, Mészáros T. (Szabó L.), Marton.
Csór: Kalapács – Zs. Nagy B., Zs. Nagy N., Cserna (Bogdány), Pécsi, Báles, Budai (Kásler), Potronai, Kásler (Balázsik), László (Tolnai), Kaufmann.

Gól: Deák (44.), Radovics (60., 80.)

Forrás:

  • Mányi TK hivatalos oldala (Facebook)
  • A csóri labdarúgás története (Facebook)
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?