Továbbra is dobogón a Felcsút!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gálos Zoltánék számára két okból is remekül alakult a vasárnap.

A Felcsút tudósítója így írt:

“A bajnokság 6. fordulójában az ebben a csoportban újonc Szabadbattyán csapata volt az ellenfelünk. Célunk hazai pályán természetesen a győzelem és dobogós pozíciónk megtartása volt!

Remek ritmusban kezdtük a mérkőzést, Boros Ferenc szinte azonnal a kezdő sípszó után ziccerbe került, de sem Ő, sem a kezdőcsapatba 9 hónap után visszatérő Tóth Gábor nem tudott a kapuba találni, mint ahogy Nagy Károly is célt tévesztett első kísérletei során. Ez azonban nem szegte kedvét a hazai támadó triónak, a 14. Percben Tóth Gábor lőtte ki a hosszú alsót a 16-os sarkáról, majd 10 percen belül Nagy Károly duplázott, megnyugtató előnyt szerezve ezzel Csapatunknak. Támadásban maradtunk, irányítottuk a játékot, tartottuk a labdát, ám ahogy sokszor ilyenkor lenni szokott, az előny túlságosan megnyugtatott minket. Gyulai Daninak néhány beadáson kívül nem akadt dolga és a vendégek kapusának sem kellett nagyokat védenie, fél órányi örömfoci után unalmas játékkal csordogált le az első félidőből hátralevő idő. A hármas sípszó előtt Boros Ferenc is megrúgta a játéka alapján abszolút megérdemelt gólját, félidőben 4-0.

A második játékrészre a szabadbattyániak valamivel bátrabban jöttek ki, többet támadtak, gólt mégis a percekkel korábban beállt Csikesz László rúgott Mérten Tamás remek ziccerezéséből. A 68. percben siker koronázta a vendégek próbálkozásait, Lelkes Péter lőtt nagy gólt a léc alá. A 78. minutumban Csikesz László és Gajdos Gergő kispályásokat megszégyenítő összjátéka után utóbbi talált a kapuba, de szinte időnk sem volt ünnepelni, máris jött a válasz. A lefújás előtt Heitler Tamás bombáját nem tudta fogni a vendég kapus, a kipattanót Csikesz László belsőzte a hálóba, beállítva a 7-2-es végeredményt.

Könnyed játékkal, ám sokszor nagyon lassan, unalmasan focizva szereztük meg az újabb 3 pontot, és továbbra is dobogós pozícióban vagyunk.

Győzelmünkkel szeretnénk jó egészséget és sok boldogságot kívánni Csapatunk rutinos játékosának Gálos Zoltánnak, és feleségének, valamint a mérkőzés napján világrajött újszülött fiúknak, Ádámnak!

Csapatunk legközelebb szeptember 29-én vasárnap Száron lép pályára, várjuk szurkolóinkat!”

Puskás Akadémia FC III – Szabadbattyán 7-2 (4-0)
Felcsút, vezette: Hudra Károly.

Puskás Akadémia FC III: Gyulai – Takács K. (Heitler), Molnár Á., Boros F., Lkhagvasuren, Tóth G. (Mérten), Tóth A. (Gajdos), Komáromi, Farkas J., Királyvári, Nagy K. (Csikesz L.). Vezetőedző: Szabó Dániel.

Szabadbattyán: Zsidó – Horváth F. (Alimán), Győry, Blaski (Lelkes), Kelemen, Méreg, Sulák, Vágner T. (Bindics), Szenyéri, Vágner V., Schultz (Bencsik).

Gól: Nagy K. (19., 24.), Csikesz L. (57., 92.), Tóth G. (14.), Boros F. (45.), Gajdos (78.) illetve: Lelkes (68.), Sulák (79.)

Forrás: Felcsút SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?