XX. Fehérvári Futballfesztivál: Kiesett a Bádogos!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Számos volt NB I-es sztárjátékos is pályára lépett a vasárnapi játéknapon.

Felnőtt Férfi Kupa – D, E, F csoport

D” csoport

A Damasztor Kft. meglepően simán nyerte csoportját, mindhárom mérkőzését megnyerve az igen kemény D csoportban. A Mad Dogs is sikerrel vette a játéknapot, a Bádogos elleni kiütéses győzelmet követően még egy győzelemmel a második helyen ment tovább a végső sikerre is esélyes csapat. A Bádogos csak a RIO együttesét győzte le, így három ponttal harmadik lett, és kiesett a RIO együttesével karöltve.

1. Damasztor Kft. 9 pont 9:4
2. Mad Dogs 6 pont 16:5
3. Bádogos Greco Petrol 3 pont 4:8
4. RIO 0 pont 2:14

„E” csoport

A csíkszeredai FC Páwák nyerte az E csoportot hibátlan mérleggel. A második jobb gólkülönbségének köszönhetően a Cső-Lavina lett, de második legjobb csoportharmadikként a Todor-Pet Bau Team Kft. is továbbmasiríozott. Marci és Barátai pont nélkül búcsúztak.

1. FC Páwák, Csíkszereda ( Székelyföld ) 9 pont 13:7
2. Cső-Lavina 4 pont 13:9
3. Todor-PET Bau Team Kft. 4 pont 10:7
4. Marci és Barátai 0 pont 6:19

„F” csoport

A Goldwin Pluss nyerte az igen kiélezett F csoportot, ahol három csapat is 6 pontot gyűjtött. A többek között Balajcza Szabolccsal, Vanczák Vilmossal, Polonkai Attilával, Vallejos Dominikkal felálló Lázár Lovaspark lett a második, és a játéknap legjobb harmadikjaként a Kipe Car is kvalifikálta magát a hétfői döntőre. A Beregvidék-Beregszász nem szerzett pontot, de becsülettel helyt állt.

1. Goldwin Pluss 6 pont 11:6
2. Lázár Lovaspark 6 pont 7:6
3. Kipe Car FC 6 pont 5:6
4. Beregvidék – Beregszász ( Kárpátalja ) 0 pont

U11-es Kupa

Az FK TSC Topolya nyerte a hatcsapatos utánpótlás tornát, miután a döntőben 5-0-ra múlta felül a fehérvári Ikarus-Maroshegy együttesét. A bronzmérkőzést két helyi csapat játszotta, a Főnix 7-2-re verte a VBKE alakulatát.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?